Apimages
Apimages
ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν


Μετά από 9 χρόνια οn and off σχέσης με τον Σκοτ Ντίσικ, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν γύρισε σελίδα στη ζωή της και βρήκε νέο σύντροφο.

Είναι ίσως η πιο διακριτική αδελφή της οικογένειας Καρντάσιαν. Η Κόρτνεϊ, πολύ σπάνια επιδίδεται σε αλλαγές και όλα αυτά τα χρόνια που μεταδίδεται το τηλεοπτικό ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians», που κάνει θραύση στην Αμερική, δεν την έχουμε δει ποτέ με κανέναν σύντροφο, παρά μόνο με τον Σκοτ Ντίσικ με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά.

Ηταν μια θυελλώδης σχέση με πολλές περιπέτειες που ξεκίνησε το 2006 και έληξε άδοξα πέρυσι. Η 37χρονη Κόρτνεϊ δεν τον παντρεύτηκε ποτέ παρόλο που εκείνος επέμενε για μια τέτοια εξέλιξη στη σχέση τους.

Ο εθισμός του στο αλκοόλ και η ανώριμη συμπεριφορά του την οδήγησε να του πει το οριστικό αντίο. 

Παρόλο που οι αδελφές της Κόρτνεϊ, Κιμ και Κλόε, την παρότρυναν να αρχίσει να φλερτάρει ξανά και να κάνει μια νέα σχέση, εκείνη προτιμούσε να περνάει τον ελευθερό της χρόνο με τα παιδιά της.

Η διάσημη τηλεπερσόνα όμως σε ένα ταξίδι της στο Παρίσι για την εμβδομάδα μόδας εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του 24χρονου μοντέλου Younes Bendjima από την Αλγερία και αμέσως έγινε το κλικ.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, είναι μαζί από τον Οκτώβριο.

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε εκείνος στο Instagram:

 

coming soon to a bank near you

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Younes Bendjima (@younesbendjima) στις Νοέ 1, 2017, 10:42πμ PDT

Ο 24χρονος, πρώην μποξέρ, έκανε το ντεμπούτο του στο μόντελιγνκ το 2013 με τον οίκο Givency και στη συνέχεια περπάτησε στην παρασέλα για τον Hermes, τον Calvin Klein, τον Burberry και τον Ralph Lauren.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες του:

 

Oh you speak french now?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Younes Bendjima (@younesbendjima) στις Οκτ 25, 2017, 1:39μμ PDT

 





 

Διαβάστε επίσης: H Κόρτνει Καρντάσιαν ανεβάζει φωτογραφία και τρολλάρει τη Βικτόρια Μπέκαμ