apimages
apimages
05|12|2017 16:38
SHARE
ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Η Μίλα Κούνις και ο Aστον Κούτσερ έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά από 17 χρόνια


Τους πήρε 17 χρόνια, αλλά το ζεύγος Κούτσερ, φωτογραφήθηκε και πάλι στο κόκκινο χαλί. 

Είναι μαζί από το 2012 και, επισήμως, ζευγάρι από το 2015 που είναι η χρονιά που παντρεύτηκαν. Ωστόσο οι κοινές τους φωτογραφίες από δημόσιες εμφανίσεις είναι εξαιρετικά λίγες. 

Χτες το βράδυ, «χάρισαν» στο κοινό μία από τις εξαιρετικά σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις όταν περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί των έκτων ετήσιων βραβείων Breakthrough Prize Ceremony, στην Καλιφόρνια, έναν θεσμό στον οποίο βραβεύονται τα πιο ηχηρά επιτεύγματα της χρονιάς. 

Εκει τους βλέπουμε μαζί με τη Μίλα να φορά δημιουργία Dolce & Gabbana και να λάμπει από χαρά δίπλα στον σύζυγο και πατέρα των δύο τους παιδιών. 

Η τελευταία φορά που είχαν φωτογραφηθεί μαζί στο κόκκινο χαλί ήταν πριν από 17 χρόνια όταν συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά That 70s Show όπου και γνωρίστηκαν. Εκείνη τη φορά, το 2000, o Κούτσερ ήταν 22 χρονών και η Κούνις μόλις 17. Τότε, μάλλον, το τελευταίο που μπορούσαν να φανταστούν είναι πως σε κάποια χρόνια θα τους ένωνε ένας γάμος και δύο παιδιά.

Σήμερα, είναι γνωστό ότι κρατούν την προσωπική τους ζωή σε άκρως ιδιωτικά πλαίσια και, όπως έχουν πει, προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους χωρίς καμία ανάμειξη με το Χόλιγουντ και τα φώτα της δημοσιότητας. Γι' αυτό το λόγο έχουν ζητήσει από τους παπαράτσι να μην μοιράζονται φωτογραφίες τους στις οποίες είναι μαζί με τα παιδιά τους Dmitri (11 μηνών) και Wyatt (3 ετών). 

Επιστρέφοντας όμως στην χθεσινή κοινή τους εμφάνιση να πούμε ότι ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και έδωσαν ένα βραβείο.

apimages
apimages