Apimages
Apimages
FASHION AWARDS 2017

Νίκησε την Κάια Γκέρμπερ και τις αδελφές Χαντίντ -Αυτό είναι το μοντέλο της χρονιάς


Το Royal Albert Hall φιλοξένησε το βράδυ της Δευτέρας τα Fashion Awards για το 2017, σε μια λαμπερή γιορτή βράβευσης και ανάδειξης των ταλαντούχων, αλλά και ανερχόμενων αστέρων της μόδας.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, προσέλκυσε τα πιο καταξιωμένα ονόματα από το χώρο του μόντελινγκ και του fashion design.

Με οσκαρική διάθεση, λαμπερές προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας και της fashion βιομηχανίας περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και εντυπωσίασαν με τις δημιουργίες γνωστών οίκων που επέλεξαν να φορέσουν. 

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας ανακήρυξε λοιπόν μοντέλο της χρονιάς την 25χρονη Adwoa Aboah, η οποία «εξολόθρευσε» το δυναμικό ντεμπούτο που έκανε φέτος η κόρη της Σίντι Κρόφορντ Κάια Γκέρμπερ στις πασαρέλες και την μεγάλη απήχηση που έχουν οι αδελφές Χαντίντ στα social media. 

H Βρετανίδα εκτός από μοντέλο είναι και ακτιβίστρια και μάλιστα έχει δημιουργήσει μια οnline πλατφόρμα το Gurls Talk, όπου γυναίκες μπορούν να μοιράζονται γνώμες και απόψεις χωρίς περιορισμούς. 

Η Adwoa Aboha έχει συνεργαστεί με μεγάλους σχεδιαστές και οίκους, όπως Calvin Klein, Fendi, DKNY, Alexander Wang, Theory, H&M, Aldo, Versace, Topshop, Kenzo και Erdem. 

Εχει ποζάρει στα εξώφυλλα γνωστών περιοδικών μόδας, όπως την Vogue kai i-D. To πιο πρόσφατο είναι στην βρετανική Vogue για το τεύχος Δεκεμβρίου. 

Σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο όταν ένας ατζέντης την ανακάλυψε σε μια σχολική γιορτή που αφορούσε την μόδα. 

H Adwοa Aboah είχε στο παρελθόν θέματα με ναρκωτικά και κατάθλιψη και μάλιστα το 2015 αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Είναι η καλύτερη φίλη της Cara Delevingne και θα ήθελε κάποια στιγμή να ασχοληθεί με την υποκριτική. 

Σήμερα η 25χρονη απολαμβάνει το τρόπαιο που κέρδισε ως το πιο διάσημο μοντέλο για το 2017 και μάλιστα στην ανάρτησή της στο Instagram αναφέρει μεταξύ άλλων ότι πριν από τρία χρόνια η ζωή της ήταν πολύ διαφορετική. 

Δείτε εδώ:

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες της:





 

Δείτε τα βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας -Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Royal Albert Hall