Instagram/her_name_is_berry
Instagram/her_name_is_berry
06|12|2017 14:37
SHARE
ΕΜΜΟΝΗ

Αυτή η 22χρονη έκανε 30 πλαστικές επεμβάσεις για να αρέσει στο φίλο της


Λένε πως ο έρωτας είναι τυφλός. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έβλεπε, αλλά μάλλον πολύ παραμορφωμένα. 

Ολοι έχουμε κάνει θυσίες και «τρέλες» για την αγάπη και ειδικά σε ηλικίες που ξεκινούν από δεκα...κάτι και φτάνουν έως 20κααατι. Μπορεί και να έχουμε φτάσει στο σημείο να αλλάξουμε συνήθειες και συμπεριφορές για το σύντροφό μας. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις γυναικών που έχουν αλλάξει, και μάλιστα ανεπανόρθωτα, την εμφάνισή τους. Ολόκληρη την εμφάνισή τους. Αυτή η 22χρονη από το Χογνκ Κονγκ είναι μια από αυτές. 

Μετά από 30 πλαστικές επεμβάσεις, η Βerry δηλώνει μετανιωμένη για τις αποφάσεις της. Δυστυχώς, πρόκεται για τις περιπτώσεις που το «ποτέ δεν είναι αργά» (για να φτιάξεις τα πράγματα) κρίνεται εντελώς αναληθές. Για να αντιστρέψεις τόσες χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις και να επιστρέψεις στην αυθεντική σου εμφάνιση χρειάζεσαι τουλάχιστον μια υπερσύγχρονη μηχανή χρόνου (και απ' όσο ξέρουμε δεν φτιάχνονται IRL). 

Η πρώτη φορά που η 22χρονη από το Χονγκ Κονγκ ξάπλωσε στην καρέκλα του πλαστικού ήταν πριν από 5 χρόνια, όταν ήταν μόλις 17 ετών. Σκοπός της ήταν να δώσει στο πρόσωπο της μια πιο δυτική μορφή ώστε να μοιάσει στα supermodels του δυτικού κόσμου. Η @her_name_is_berry όπως είναι το όνομά της στο Instagram, ισχυρίζεται ότι ο εθισμός της στην πλαστική χειρουργική άρχισε όταν δέχτηκε μια προσφορά από ένα ινστιτούτο αισθητικής που προσέφερε προσιτά πακέτα σε φοιτητές για τρεις ενέσιμες επεμβάσεις. Ωστόσο, μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, η αισθητικός την έπεισε να προχωρήσει με ένα πιο ακριβό πακέτο αξίας 2.175 δολαρίων (ενώ το αρχικό στοίχιζε 102 δολάρια).

 

 

 

 

 

Σε αυτές τις δύο φωτογραφίες, βλέπετε την Berry πριν από τις πλαστικές. 

Κοιτώντας τον εαυτό της στον καθρέφτη μετά το πέρας των ενέσεων, ένιωσε τόσο ευχαριστημένη που άρχισε να ζητά να υποβληθεί σε όλο και περισσότερες θεραπείες βελτίωσης της εικόνας της (όσο δηλαδή περιθώριο υπάρχει να βελτιωθεί η εικόνα μιας κοπέλας που είναι μόλις 22 ετών!) μέχρι που σύντομα εθίστηκε. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή. Όταν έγινε 20 ετών, έκανε σχέση με έναν άνδρα που ήταν 9 χρόνια μεγαλύτερος της και τότε τα πράγματα πήραν ακόμα πιο νοσηρή τροπή. 

Ο σύντροφός της τής ασκούσε λεκτική βία, προσβάλλοντας την συνεχώς για την εμφάνισή της και συγκρίνοντάς την με άλλες γυναίκες (με άλλα λόγια το πιο τοξικό είδος συντρόφου που μπορεί να έχει μια γυναίκα). Η Berry, με την αυτοπεποιθήση της κλονισμένη σε τραγικό βαθμό, αλλά και ούσα ήδη επιρρεπής στις αισθητικές επεμβάσεις, προσπάθησε για ακόμα μια φορά να αλλάξει τη μορφή της, παίρνοντας ακόμα πιο δραστικά μέσα. 

 

 

Έτσι, ξεκίνησε ένα κύκλο επεμβάσεων που διήρκησε 6 μήνες στη διάρκεια των οποίων, υπεβλήθει στο μεγαλύτερο μέρος των συνολικά 30 πλαστικών που έχει κάνει. Μέσα στις επεμβάσεις που έκανε ήταν βλεφαροπλαστική και η ρινοπλαστική. Επίσης, έκανε ενέσεις στο μέτωπό για να του δώσει ένα πιο στρογγυλό σχήμα, καθώς και ενέσεις στα χείλη, στα μάγουλα και στο πηγούνι της.

«Μια φορά να μου είχε πει ότι είμαι όμορφη και θα είχα σταματήσει», δήλώσε, πρόσφατα, στην εφημερίδα China Press.

Instagram
Instagram

«Το τελευταίο του παράπονο ήταν ότι το στήθος μου ήταν πολύ μικρό», λέει η Berry, η οποία, όπως μπορείτε να φανταστείτε προέβη και σε διαδικασία αύξησης στήθους. Μόνο μετά και από την τελευταία της επέμβαση άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά κι αυτό επειδή κατάλαβε ότι η μητέρα της ήταν πλέον φανερά ανήσυχη βλέποντας τον εθισμό της. «Ησουν όμορφη πριν από όλα αυτά, αλλά τώρα είσαι παραμορφωμένη», τής είπε. 

 

 

Η Berry έδωσε τέλος στη σχέση που την οδήγησε να αλλάξει ολοκληρωτικά τη μορφή της και, σήμερα, μιλώντας μέσω του καναλιού της στο Youtube, τάσσεται κατά της αισθητικής χειρουργικής. Μάλιστα, όπως αναφέρει, πολλές νέες γυναίκες που έχουν επικοινωνήσει μαζί της τής έχουν πει πως είναι σε σχέση με άντρες οι οποίοι δεν είναι ευχαριστημένοι με την εμφάνισή τους και τις πιέζουν να προχωρήσουν σε πλαστική επέμβαση. 

«Δυστυχώς, οι άντρες έχουν τεράστια επιρροή στις γυναίκες τους. Από τις γυναίκες που ήρθαν σε επαφή μαζί μου, άκουσα κουβέντες όπως «ο φίλος μου, μού είπε ότι η μύτη μου δεν είναι αρκετά καλοσχηματισμένη» ή «το πρόσωπό μου είναι πολύ στρογγυλό». Πολλές από αυτές φέρθηκαν χαζά και επιπόλαια σαν κι εμένα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μιλαώ και διηγούμαι την εμπειρία μου», δηλώνει η Berry.

Τέλος, συμπληρώνει ότι, πραγματικά, μετανιώνει που έχει αλλοιώσει τόσο πολύ την εμφάνισή της «Εύχομαι να μπορούσα να είχα το παλιό μου πρόσωπο», δηλώνει και φυσικά είναι αποφασισμένη να μην υποβληθεί σε άλλες χειρουργικές επεμβάσεις στο μέλλον.