Apimages
Apimages
O ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ

Ο Χιου Τζάκμαν εξηγεί γιατί αρνήθηκε τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ


Oταν οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ αναζητούσαν αντικαταστάτη του Πιρς Μπρόσναν, προσέγγισαν τον Χιου Τζάκμαν για τον ρόλο του θρυλικού πράκτορα 007 που έχει αφήσει ιστορία στον κινηματογράφο.

Ο Αυστραλός ηθοποιός του Χόλιγουντ μίλησε στο περιοδικό Variety και αποκάλυψε πως απέρριψε τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ με αποτέλεσμα να τον υποδυθεί ο Ντάνιελ Κρεγκ. 

«Ηταν η περίοδος που γύριζα το ‘X-Men 2’ και δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον ατζέντη μου, ο οποίος με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι για τον ρόλο του Μποντ» ανέφερε ο 49χρονος ηθοποιός. 

Ενώ φαινόταν πως ήταν η ευκαιρία της ζωής του για να απογειώσει την καριέρα του, ο Χιου Τζάκμαν σημείωσε ότι αισθάνθηκε πως η κινηματογραφική σειρά χρειαζόταν αναμόρφωση.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ανησυχούσε ότι θα έμενε κολλημένος ερμηνεύοντας τους ρόλους του 007 και του Wolverine για πάντα.

Δείτε το εξώφυλλο του περιοδικού:

 

COVER STORY: @thehughjackman on "The Greatest Showman," Saying Goodbye to Wolverine and Turning Down Bond. Click the link in our bio to read the full story. (Photo by Danielle Levitt for Variety)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety Magazine (@variety) στις Δεκ 5, 2017, 10:41πμ PST

«Απλά αισθάνθηκα ότι τα σενάρια είχαν γίνει τόσο απίστευτα και τρελά και ένιωσα ότι έπρεπε να γίνουν πιο ρεαλιστικά και αληθινά. Και η απάντηση ήταν: «Ω, δεν μιλάς. Απλά πρέπει να υπογράψεις».

Ο ηθοποιός εξήγησε στο περιοδικό ότι φοβόταν ότι μεταξύ του Μποντ και του X-Men δεν θα έχει ποτέ χρόνο να κάνει διαφορετικά πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Ο Χιου Τζάκμαν σου δίνει την απόλυτη συμβουλή για να κρατήσει ο γάμος σου