O λόγος που το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μέγκαν Μάρκλ θα παραμείνει μοναδικό στον κόσμο  | 0 bovary.gr
O λόγος που το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μέγκαν Μάρκλ θα παραμείνει μοναδικό στον κόσμο | 0 bovary.gr
ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ

O λόγος που το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μέγκαν Μάρκλ θα παραμείνει μοναδικό στον κόσμο


Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ φέρει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που του δίνουν μια μοναδική θέση στον κόσμο των κοσμημάτων, σε όλο τον κόσμο.

Σχεδιασμένο από τον πρίγκιπα Χάρι και κατασκευασμένο από την εταιρεία Cleave and Company, Court Jewellers and Medallist, το δαχτυλίδι που φόρεσε η Μέγκαν Μάρκλ την ημέρα του αρραβώνα της με ένα διαμάντι από την Μποτσουάνα και δύο διαμάντια από την προσωπική συλλογή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, θα παραμείνει μοναδικό στον κόσμο.

Με άλλα λόγια, ακόμα κι αν κάποια γυναίκα, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, θελήσει να αποκτήσει αντίγραφό του, δεν θα καταφέρει να εκπληρώσει την επιθυμία της.

Μπορεί πλέον οι ενδυματολογικές επιλογές της Μέγκαν Μάρκλ να μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» και τα κομμάτια που επιλέγει να γίνονται sold out μέσα σε λίγες ώρες, ωστόσο το δαχτυλίδι της θα παραμένει κατασκευασμένο αποκλειστικά για εκείνη.

Σε επίσημη δήλωσή του, ο επικεφαλής της εταιρείας που κατασκεύασε το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ ήταν κάτι παραπάνω από κατηγορηματικός. «Δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε αντίγραφα αυτού του δαχτυλιδιού. Αν κάποιος θελήσει ένα δαχτυλίδι από την εταιρεία μας, θα σχεδιάσουμε ένα διαφορετικό».

Υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Ακόμα κι αν κάποιος θελήσει να αντιγράψει το δαχτυλίδι, σίγουρα η απομίμηση δεν θα μπορέσει να πλησιάσει το αυθεντικό αφού φέρει τα μοναδικά διαμάντια από την προσωπική συλλογή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.