Instagram/thatpoppy
Instagram/thatpoppy
ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ

Είναι η Poppy το νέο ποπ είδωλο; Μία περίεργη προσωπικότητα του διαδικτύου που πρέπει να γνωρίσεις


Την λένε Poppy και μιλάει σαν ρομπότ. Η 22χρονη Moriah Pereira είναι ένα γλυκό κορίτσι με ιδιάζουσα προσωπικότητα που κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

Της αρέσει η ποπ μουσική και έχει το δικό της κανάλι στο Youtube, όπου συγκεντρώνει καθημερινά εκατομμύρια views.

Τραγουδάει, μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματά της ανεβάζοντας βίντεο στο διαδίκτυο και τράβηξε ακόμα περισσότερο την προσοχή όταν πήρε συνέντευξη από ένα φυτό. 

Σατιρίζει την κοινωνία μέσα από τη μουσική της και δεν ξεκαθαρίζει στις συνεντέυξεις της αν παριστάνει το ρομπότ.

Η Poppy είναι ό,τι πιο περίεργο έχουμε δει στο διαδίκτυο που αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές με την ιδιόμορφη προσωπικότητά της. 

Instagram/thatpoppy
Instagram/thatpoppy

Εχει δική της σελίδα στο ίντερνετ (impoppy.com) και περιοδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο. Στις 13 Δεκεμβρίου θα τραγουδήσει στο Λονδίνο και στη συνέχεια στο Τόκιο και τη Νέα Υόρκη. 

Δείτε εδώ:

 

Tickets: Poppy.Computer/ ⭐️ where should Poppy go next?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Poppy (@thatpoppy) στις Δεκ 7, 2017, 9:42πμ PST

H 22χρονη προσπαθεί να γίνει το νέο ποπ είδωλο που έχει γεννηθεί από το YouTube. Στη σελίδα της υπάρχουν μέχρι και προϊόντα που μπορεί κανείς να αγοράσει με το λογότυπό της. Καπέλα, μπλούζες, σκούφους μέχρι και δαχτυλίδια. 

Στο κανάλι της στο Youtube υπάρχουν πάνω από 300 βίντεο, όπου η δημοτικότητά της αυξάνεται με ραγδαίο ρυθμό. Μόνο φέτος οι followers της αυξήθηκαν κατά 260%.

Εμφανίστηκε στο διάσημο Late Night Show του James Corden και τη μόνη φράση που επαναλάμβανε ήταν «Ι'm Poppy».

«Δεν αισθάνομαι σαν ρομπότ. Νιώθω συναισθήματα όπως έχουν όλοι οι άνθρωποι» δηλώνει στον διεθνή Τύπο. «Δεν έχω ηλίκία, κάποιες φορές τρώω, δεν έχω γονείς αλλά έχω έναν δημιουργό που δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ» τονίζει η Poppy. 

Δείτε τα βίντεο: