slink magazine
slink magazine
13|12|2017 17:09
SHARE
ΗΑLEY HASSELHOFF

Η κόρη του David Hasselhoff ποζάρει με εσώρουχα και δηλώνει περήφανη για τις καμπύλες της


Η εντυπωσιακή κόρη του πάλαι ποτέ Μιτς Μπιουκάναν από το Baywatch είναι ένα από τα πιο όμορφα plus size μοντέλα. 

Ο κόσμος έμαθε την ύπαρξη της με έναν όχι τόσο κολακευτικό τρόπο για τον ίδιο τον Χάσελχοφ. Ηταν το 2007 τότε που τον έβγαλε βίντεο να τρώει ένα μπέργκερ, ξαπλωμένος στο πάτωμα, ενώ ήταν μεθυσμένος και το μοίρασε στα media. Μπορεί να έκανε ρεζίλι τον μπαμπά της, αλλά κατάφερε να τον ταρακουνήσει ώστε να δει το πρόβλημα του με τον αλκοολισμό και να το αντιμετωπίσει. 

 

 

Σήμερα, η 25χρονη πια Ηayley Hasselhoff, εργάζεται ως plus size μοντέλο και εμφανίζεται τόσο σε fashion shows, όσο και σε καμπάνιες. 
 

 

 

 

 

Πρόσφατα, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Slink, το οποίο τόσο στην έντυπη, όσο και στη digital μορφή του, εστιάζει στις γυναίκες με καμπύλες και έχει μια πολύ body positive αισθητική και ιδεολογία. 

Στη φωτογράφιση, φοράει ένα σετ από σατέν εσώρουχα τα οποία τονίζουν τον σωματότυπό της. Όσο για το σκηνικό πρόκειται για ένα δωμάτιο του The Westbridge Hotel, στο Λονδίνο. 

SLINK MAGAZINE
SLINK MAGAZINE

«Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα περιοδικό που να ασχολείται με την αυτοπεποίθηση, τη μόδα σε συνάρτηση με τις καμπύλες», είπε η Haley η οποία εντυπωσιάζει με την ομορφιά της. «Το να φωτογραφηθώ για το εξώφυλλο ενός περιοδικού και μάλιστα με εσώρουχα ήταν μια πολύ δυνατή στιγμή για μένα».

Το λουκ της συμπληρώνεται από smokey eyes μακιγιάζ και πολυτελή σκουλαρίκια ενώ και τα μαλλιά της είναι μαζεμένα πίσω σε αυστηρή αλογοουρά.

«Εμείς οι γυναίκες πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε το σώμα μας για όλα όσα μας δίνουν, όχι μόνο όλα όσα δείχνει» ενώ παραδέχτηκε ότι με τη συγκεκριμένη φωτογράφιση ένιωσε την αυτοπεποίθηση της να ενισχύεται ακόμα περισσότερο. 

 

 

«Όλοι περνάμε στιγμές που νιώθουμε την αυτοπεποίθηση μας να κλονίζεται, αλλά πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας γι' αυτό που είναι», δηλώνει αποφασιστικά η Haley. «Για μένα είναι πολύ σημαντικό να είμαι σε αρμονία με τον εαυτό μου και το σώμα μου. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγκαλιάσω τη φυσική μου ομορφιά, αν όχι μια φωτογράφιση με εσώρουχα», συμπληρώνει. 

SLINK MAGAZINE
SLINK MAGAZINE

«Πρέπει να αγαπάμε αυτό είμαστε σήμερα γιατί μόνο έτσι θα φτάσουμε σε αυτό που θέλουμε να γίνουμε αύριο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Χάλει η οποία, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη της στο παρελθόν, είχε πέσει αρκετές φορές θύμα bullying ως παιδί. 

 

 

Πριν από ένα χρόνο, μιλώντας στην εφημερίδα The Telegraph, είχε πει ότι οι συμμαθητές της στο σχολείο την κορόιδευαν συχνά. «Πάντα ήξερα ότι ήμουν διαφορετική από τα υπόλοιπα κορίτσια. Είχα στήθος πριν από εκείνα και φοράω σουτιέν από τότε που ήμουν 9 ετών. Τότε αισθανόμουν πολύ αμήχανα για το σώμα μου». 

Σήμερα δηλώνει ευτυχής που, επιτέλους, οι γυναίκες με καμπύλες έχουν αρχίσει να κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στο χώρο του μόντελινγκ. «Ο αριθμός των γυναικών μεγαλύτερου μεγέθους αυξάνεται συνεχώς. Όταν ξεκίνησα το μόντελινγκ, στα 14, τα πράγματα δεν είχαν καμία σχέση με σήμερα που η μόδα, περισσότερο από ποτέ, ανήκει και στις γυναίκες με καμπύλες».

slink magazine
slink magazine