Instagram/jlo
Instagram/jlo
15|12|2017 09:22
SHARE
ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ JLO

H Jennifer Lopez στόλισε δέντρο και, φυσικά, το έκανε φορώντας δωδεκάποντα


Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τζένιφερ Λόπεζ είναι λαμπερό, αλλά όχι πιο λαμπερό από την ίδια.

 Μέρες που είναι, η 48χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει την απαραίτητη γιορτινή νότα στο σπίτι. Ετσι, με τη βοήθεια του συντρόφου της Άλεξ Ροντρίγκεζ, με τον οποίο βγαίνει από το Φεβρουάριο του 2017, και των παιδιών της Emme και Μax, τα οποία έχει αποκτήσει με τον Μαρκ Άντονι και σήμερα είναι 9 χρονών, στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

Αυτή την, ομολογουμένως, χαρούμενη και πολύ «ζεστή» οικογενειακή στιγμή, τη μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της μέσα από 6 όμορφα και κυριολεκτικά, εκτυφλωτικά (από τη λάμψη από τα φωτάκια του δέντρου) stories στο Ιnstagram. Σε κάθε ένα από αυτά είδαμε κι από ένα βήμα του στολισμού. Από το κρέμασμα των στολιδιών στο οποίο συμμετείχαν ενεργά τόσο τα παιδιά της, όσο και ο σύντροφός της, την τοποθέτηση του αστεριού από την ίδια, αλλά και τη στιγμή που (αποκαμωμένη πια) έκατσε να θαυμάσει το αποτέλεσμα. 

Instagram/jlo
Instagram/jlo

Το δέντρο στολίστηκε με χρυσές και κόκκινες μπάλες, χρυσές κορδέλες και κίτρινα φωτάκια. Παραδοσιακά πράγματα.   

Και παρόλο που, ομολογουμένως, το αποτέλεσμα είναι τίμιο, αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν η ίδια η Τζένιφερ Λόπεζ η οποία σε όλη τη διάρκεια φορούσε ένα λευκό μάλλινο πουλόβερ, μαύρο κολάν και, φυσικά, ψηλοτάκουνα ankle boots. 

Instagram/jlo
Instagram/jlo

Εντάξει, ως τραγουδίστρια, performer, sexy icon και όλα όσα την κάνουν την «Τζέι Λό» που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει τα κομμάτια της, έχει συνηθίσει να φοράει δωδεκάποντα. Σεβαστό. Μπορει μάλιστα τα συγκεκριμένα να τη βολεύουν τόσο πολύ που να είναι τα «αθλητικά» της, αυτά που έχει για μες στο σπίτι. Ισως γι' αυτό δεν τα έβγαλε ούτε καν τη στιγμή που ανέβηκε στη σκάλα μαζί με την ξαδέρφη της και προσωπική της βοηθό, Tiana Rios ώστε να τοποθετήσει το αστέρι στην κορυφή του δέντρου. 

Από την άλλη, δεν ξέρω γιατί μου κάνει τόση εντύπωση. Μια πραγματική σταρ δε θα στόλιζε ποτέ το δέντρο φορώντας παντόφλες.