Apimages
Apimages
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

H Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που έχει μετανιώσει πικρά


Η 43χρονη Βικτόρια Μπέκαμ ξάφνιασε πολλούς όταν παραδέχτηκε ότι έχει μετανιώσει για μία πλαστική επέμβαση που έχει κάνει στο παρελθόν. 

Η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ και σχεδιάστρια μόδας έχει κατά καιρούς κάνει πολλές αλλαγές στο στυλ της και κυρίως στα μαλλιά της. 

Αλλά δεν είναι λίγες και οι φορές που έχει «πειράξει» το μέγεθος του στήθους της.  Η πρώην Spice Girl έχει έχει κάνει πολλές αυξομειώσεις στο στήθος της και απ΄ότι φαίνεται τώρα το μετανιώνει. 

Δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν ότι η ίδια δεν έχει κάνει μόνο μία επέμβαση στο στήθος της, αλλά τρεις, το 1999, το 2006 και το 2009.

Τα πρώτα εμφυτεύματα στο στήθος της μπήκαν για πρώτη φορά το 1999 μετά την γέννηση του πρώτου γιου της, Μπρούκλιν.

Apimages
Apimages

«Δεν θα έπρεπε κανονικά να το πω, αλλά μην πειράζετε το στήθος σας. Ολα αυτά τα χρόνια το αρνιόμουν και ήταν βλακεία. Είναι ένα σημάδι ανασφάλειας. Απλά γιόρτασε αυτά που έχεις» είχε σημειώσει η Βικτόρια Μπέκαμ στην βρετανική Vogue, η οποία τώρα έχει αφήσει το στήθος της στο φυσικό της μέγεθος. 

Πάντως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει παραδεχτεί ότι την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά: «Αυτό είναι το κατάλληλο κορίτσι για μένα... πρέπει να την κάνω δική μου, είναι απλά τέλεια. Ήξερα ότι αν με ήθελε κι εκείνη θα ήμασταν για πάντα μαζί».

Διαβάστε επίσης: H Βικτόρια Μπέκαμ μας δείχνει το πιο απλό μακιγιάζ για έντονο βλέμμα

Η Βικτόρια Μπέκαμ δίνει συμβουλές στυλ με μόλις δύο δολάρια