Τα πιο αποτυχημένα photoshop του 2017 -Ξεσήκωσαν αντιδράσεις | 0 bovary.gr
Τα πιο αποτυχημένα photoshop του 2017 -Ξεσήκωσαν αντιδράσεις | 0 bovary.gr
16|12|2017 14:45
SHARE
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ PHOTOSHOP

Τα πιο αποτυχημένα photoshop του 2017 -Ξεσήκωσαν αντιδράσεις


Το ίντερνετ είναι ένα μέσο απίστευτα γρήγορο και κάθε πληροφορία και εικόνα διαδίδονται μόλις μέσα σε μερικά λεπτά.

Οι σύγχρονες δυνατότητες που μας χαρίζει το διαδίκτυο αλλά φυσικά και τα social media που έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, είναι πολλές και τις εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο. Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί κανείς να αναρτήσει μια φωτογραφία η οποία ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Καθημερινά ανεβαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα αμέτρητες φωτογραφίες, για τις οποίες οποίες οι χρήστες μπορούν να δηλώσουν αν τους αρέσει αλλά και να σχολιάσουν. Εκτός από τα social όμως όλα τα μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά, επενδύουν στην εικόνα, η οποία είναι ένας βασικός παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει το κοινό και να του διαμορφώσει άποψη θετική ή αρνητική. Είναι λοιπόν απόλυτα λογικό αυτές οι εικόνες και φωτογραφίες να επεξεργάζονται στο photoshop με στόχο να προσελκύσουν τον κόσμο. Και δεν είναι λίγες οι φορές που το αποτέλεσμα της επεξεργασίας είναι κακό, άσχημο, εμφανές ακόμα και παραπλανητικό και τότε οι αντιδράσεις δεν αργούν. Την χρονιά που φεύγει είδαμε μερικά από τα πιο αποτυχημένα photoshop σε φωτογραφίες, εξώφυλλα και βίντεο που συζητήθηκαν. Τα θυμόμαστε και τα μοιραζόμαστε μαζί σας.

1 Η selfie της Selena Gomez

Toν Ιανουάριο η make up artist της γνωστή ποπ τραγουδίστριας δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ο τοίχος πάνω από τον ώμο τηςν νεαρής σταρ φαίνεται στρεβλωμένος και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τον λόγο.

2 Το μουσικό βίντεο του τραγουδιού «Τοuch»

Τον περασμένο Ιανουάριο, στο video clip του τραγουδιού των «Little Mix» η Jessy Nelson εμφανίζεται με κάποια παραμόρφωση στο δεξί της πόδι. Στο πλάνο το πόδι της δείχνει εμφανώς μικρότερο από το αριστερό.

 

 

3 Το χέρι της Gigi Hadid στη Vogue

Στο τεύχος Μαρτίου το μεγάλο περιοδικό γιόρτασε τις σύγχρονες γυναίκες της Αμερικής, όμως πολλοί ήταν αυτοί που παρατήρησαν το υπερβολικά μακρύ χέρι της Gigi Hadid πάνω από την μέση της Αshley Graham.

 

 

4 Oι ενδείξεις για το ρετούς στο Net-A-Porter

Toν Μάρτιο ανέβηκε στο διαδικτυακό κατάστημα Νet-a-Porter, εσφαλμένα, μια φωτογραφία προϊόντος στην οποία αναγράφονται σημειώσεις για τα σημεία στο ρούχο που χρειάζονται επεξεργασία. Το κορυφαίο online κατάστημα απάντησε πως τα προϊόντα δημοσιεύονται με ακρίβεια, ώστε οι πελάτες να ξέρουν ακριβώς τι περιμένουν.

5 Τo δέρμα της Kim Kardashian για την διαφήμιση της σειράς ΚΚΒ

H διάσημη περσόνα ανήρτησε μια σειρά φωτογραφιών για να προωθήσει την συλλογή καλλυντικών με το όνομα της ΚΚΒ. Για μία από αυτές οι θαυμαστές και όχι μόνο την κατηγόρησαν πως η επιδερμίδα της φαίνεται πιο σκουρόχρωμη από ότι είναι στην πραγματικότητα.

 

 

6 Το χέρι της Kris Jenner σε αυτήν την φώτο.

Η Κρις Τζένερ πόσταρε μια διαφήμιση προϊόντος για επίπεδη κοιλιά, τον Ιούνιο, στην οποία το δεξί της χέρι δείχνει έντονα επεξεργασμένο.

 

 

 

7 Η Emily Ratajkowski στην Μadame Figaro

Στη φωτογραφία του Γαλλικού περιοδικού το μοντέλο εμφανίζεται με αλλοιωμένα τα χείλη και το στήθος της. Η ίδια δήλωσε απογοητευμένη για αυτό και καταδίκασε το photoshop που εναντιώνεται στην μοναδικότητα του καθενός.

 

 

8 Τα μαλλιά της Solange στο περιοδικό Εvening Standard

H ίδια βλέποντας την φωτογραφία της στο εξώφυλλο του Οκτωβρίου έσπευσε να να δημοσιεύσει την αυθεντική φωτογραφία με σχόλιο «Μην αγγίζετε τα μαλλιά μου».

 

 

 

9 Η Lupita Nyong’o στο Grazia U.K

Η βραβευμένη ηθοποιός δήλωσε την έντονη δυσαρέσκεια και απογοήτευση της με τους υπεύθυνους του περιοδικού. Στο εξώφυλλο του Νοεμβρίου απεικονίζεται με εντελώς διαφορετικά μαλλιά από τα αληθινά της.

 

 

10 Η Αlicia Vikander στην αφίσα της ταινίας Tomb Rider

Τον Σεπτέμβριο σε αφίσα για τη προώθηση της ταινίας η ηθοποιός εμφανίζεται με παραμορφωμένο, παράξενα λυγισμένο λαιμό.