Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
NAIKE ΡΙΒΕΛΙ

Νάικε Ριβέλι: Η ανυπότακτη κόρη της Ορνέλα Μούτι έβαλε σκοπό να προκαλέσει όλη την συντηρητική Ευρώπη


H Ορνέλα Μούτι ήταν το απόλυτο sex xymbol των 80's και γυναίκα-θρύλος του ιταλικού κινηματογράφου. Παντρεύτηκε δύο φορές και απέκτησε τρία παιδιά. Ολα τα φώτα έπεσαν όμως στην 43χρονη κόρη της, Νάικε Ριβέλι, η οποία της αρέσει να προκαλεί μέσα από τα προχωρημένα βίντεο κλιπ της και τις σεξουαλικού τύπου αναρτήσεις της στο Instagram. 

Η Νάικε Ριβέλι γεννήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας στις 10 Οκτωβρίου του 1974 και είναι κόρη της Ορνέλα Μούτι και του Ισπανού παραγωγού Χοσέ Λουίς Βερμούδες ντε Κάστρο.

Ασχολείται με το τραγούδι, ενώ στο παρελθόν ήταν ηθοποιός και έκανε μόντελινγκ. Μάλιστα έχει εργαστεί ως μοντέλο για τους οίκους Christian Dior, Cartier και Emporio Armani.

Σε ηλικία μόλις 16 ετών συμμετείχε στην ταινία «The Voyage of Captain Fracassa» (1990) στο πλευρό της μητέρας της. Το 2005 πήρε μέρος σε ένα ιταλικό ριάλιτι σόου «Il Ristorante» και έχει παίξει σε αρκετές ταινίες του κινηματογράφου, όπως τον Casanova (2005), The Count of Monte Cristo (1998), The Hunt for the Hidden Relic (2002).

Στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη από το 2002 μέχρι το 2008 με τον Γερμανό ηθοποιό Μανού Λουμπόφσκι. Απέκτησε το 1996 έναν γιο, τον Ακάς, με τον Κρίστιαν Σετορέλι. 

H ομοιότητά της με τη μητέρα της είναι εκπληκτική και έχει τα κατάλληλα γονίδια για να κλέψει τις εντυπώσεις με το ταμπεραμένο και την προσωπικότητά της. 

Δεν διστάζει να φωτογραφίζεται γυμνή, ούτε να... διαφημίζει ότι υποφέρει γιατί έχει να κάνει σεξ πολύ καιρό. Η Νάικε Ριβέλι τον Δεκέμβριο του 2013 εμφανίστηκε γυμνή στην εκπομπή «Lucignolo» του ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού Italia 1 αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό. 

Η τότε 39χρονη κόρη της ντίβας του ιταλικού κινηματογράφου βγήκε στον αέρα για να δηλώσει χωρίς αναστολές πως είχε να κάνει σεξ τρεις μήνες και πώς έψαχνε να βρει έναν άντρα ή μια γυναίκα. 

«Είμαι μόνη εδώ και τρεις μήνες και δεν έχω κοιμηθεί με κανέναν σε αυτό το διάστημα. Θέλω πραγματικά να ερωτευτώ έναν άνδρα ή μία γυναίκα. Με λίγα λόγια, ό,τι προκύψει. Ακούγεται άσχημα; Δε με ενδιαφέρει. Είμαι εδώ γυμνή και οφείλω να πω τη γυμνή αλήθεια», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

To προφίλ της στο Instagram είναι αρκετά προχωρημένο και πολλές φορές τα ποστ της έχουν σεξουαλικό περιεχόμενο. 

Κάποια στιγμή μάλιστα το κοινωνικό μέσο δικτύωσης την μπλόκαρε για ακατάλληλο περιεχόμενο. Με ένα γρήγορο σκρολάρισμα στο προφίλ της μπορεί κανείς να την δει να φιλά στο στόμα την καλύτερή της φίλη, να τρώει προκλητικά μια μπανάνα καθώς οδηγεί και βιντεοσκοπεί τον εαυτό της και να ποστάρει φωτογραφίες με οπίσθια και φαλλούς. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Tον Νοέμβριο του 2010 κυκλόφόρησε το πρώτο της single «I Like Men» και τον Φεβρουάριο του 2011 η Universal Music έβγαλε στον αέρα το πρώτο της άλμπουμ «Metamorphose Me».

Μεγάλο ντόρο και αίσθηση προκάλεσε το βίντεο κλιπ της για το τραγούδι «Defiance» καθώς η κάμερα την δείχνει να κάνει σεξ με έναν άνδρα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου καθώς η καθαρίστρια κάνει ανενόχλητη την δουλειά της.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Το ψευδώνυμό της είναι Nayked που παραπέμπει στην αγγλική λέξη naked, δηλαδή γυμνός. Σήμερα ζει στη Γερμανία μαζί με τον γιο της, ο οποίος έχει ταλέντο στη μουσική. Μάλιστα γράφει στίχους και παίζει κιθάρα από τα εννιά του χρόνια. 

Της αρέσει μέσα από τη μουσική να εκφράζει το ελεύθερο της πνεύμα και να αντιστέκεται σε κάθε τι που είναι στερεότυπο και τετριμμένο. 

Πιστεύει στην αγάπη και θέλει να βγάζει προς τα έξω ένα άγριο και σέξι προφίλ. Με πρώτη διδάξασα τη μητέρα της, πώς θα μπορούσε άλλωστε να κάνει αλλιώς...

Δείτε τα βίντεο: