YOUTUBE
YOUTUBE
19|12|2017 17:03
SHARE
ΜΠΑΜΠΑΣ KAI ΚΟΡΗ ΕΓΙΝΑΝ VIRAL

Πατέρας και κόρη κάνουν pole dancing μαζί και διχάζουν το ίντερνετ


Mπαμπάς και κόρη χορεύουν μαζί και δε δίνουν δεκάρα για τα σχόλια που μπορεί να προκαλούν. 

Αν έχετε ποτέ δοκιμάσει να χορέψετε/γυμναστείτε σε στύλο, έχετε καταλάβει από πρώτο χέρι ότι πρόκειται για δραστηριότητα που απαιτεί πολύ καλή φυσική κατάσταση και αυξημένες αντοχές. Οι απαιτήσεις που έχει είναι την ίδια στιγμή και ο λόγος που, το συγκεκριμένο άθλημα,  τα τελευταία χρόνια, συνεχώς ελκύει περισσότερο κόσμο και αποκτά καινούργιους θαυμαστές. 

Μάλιστα, γίνονται και συζητήσεις για το αν θα έπρεπε να είναι ολυμπιακό άθλημά.

Παρά τον έντονο αθλητικό του χαρακτηρά, δύσκολα μπορεί να μείνει κάποιος μόνο σε αυτόν. Το pole dancing α. έχει σεξουαλική διάσταση και β. υπάρχει η άποψη ότι απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες. Αυτοί είναι εν μέρει και οι λόγοι που αυτό το αθλητικό δίδυμο πατέρα-κόρης έχει διχάσει το ίντερνετ.

Ο Dave Roberts και η κόρη του Hazel έχουν δεχθεί αμφιλεγόμενα σχόλια για το γεγονός ότι το εξασκούν σαν ομάδα. Μάλιστα πέρυσι είχαν συμμετάσχει και τηλεοπτικό show ικανοτήτων Britain’s Got Talent.  

 

 

Αν και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο να βλέπεις έναν άντρα να κάνει pole dancing, ο λόγος που δεν πέρασαν απαρατήρητοι δεν ήταν μόνο οι ικανότητες τους. To θέαμα ενός πατέρα και μιας κόρης να κάνουν ακροβατικές κινήσεις πάνω στον στύλο ταυτόχρονα, προκάλεσε άβολα συναισθήματα στο κοινό. 

 

 

«Δεν υπάρχει τίποτα ανάρμοστο σε αυτό που κάνουμε. Το μόνο ανάρμοστο είναι οι αντιδράσεις των ανθρώπων», έχει δηλώσει ο Dave στην τοπική εφημερίδα, the Swindon Advertiser, μετά από την τηλεοπτική τους εμφάνιση στο show όπου, μάλιστα, προκρίθηκαν. «Τα ακροβατικά στο στύλο είναι ένας τρόπος εκγύμνασης, διασκέδασης και κοινωνικοποίησης». 

Σήμερα, ο Dave και η Hazel ετοιμάζονται να ανοίξουν τη δική τους σχολή. Όσο για τη Hazel πιστεύει ότι όντως ο κόσμος το θεωρεί περίεργο που κάνει pole dancing μαζί με το μπαμπά της, αλλά, όπως λέει, τον εμπιστεύεται περισσότερο από κάθε άλλον παρτενέρ. «Μου έχουν προτείνει πολλές φορές άλλα άτομα να γίνουν παρτενέρ μου, αλλά δεν το σκέφτομαι καν. Δε θα ένιωθα καμία άνεση και ασφάλεια αφού κανείς δεν ξέρει τα σημεία ισορροπίας μου όπως ο πατέρας μου».