Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
CINDY GALLOP

Cindy Gallop: Η γυναίκα που αποφάσισε να μας μάθει ότι το σεξ δεν είναι απλά μια ταινία πορνό


Όνομα: Cindy Gallop
Ετών: 57
Επάγγελμα: Διαφημίστρια, συγγραφέας, ακτιβίστρια
Θα την βρεις επίσης: Στο Twitter

Οι αριθμοί: Η Cindy Gallop ξεκίνησε την καριέρα της στο marketing της θεατρικής σκηνής της Αγγλίας αρκετά χρόνια πριν αναζητήσει μία θέση εργασίας στο χώρο της διαφήμισης. Τελικά έπιασε δουλειά στην εταιρία Bartle Bogle Hegarty του Λονδίνου το 1989 και εξαιτίας του ταλέντου της κατάφερε να κλείσει συμφωνίες με εξαιρετικά σημαντικούς πελάτες όπως η Coca Cola, η Ray Ban και η Polaroid.

Το 2003 κέρδισε το βραβείο Advertising Woman of the Year από την οργάνωση Advertising Women of New York και τελικά ίδρυσε την δική της επιχείρηση, Cindy Gallop LLC, το 2006. Η Cindy προκάλεσε σαματά στον χώρο της διαφήμισης αλλά και εκτός όταν άνοιξε την ιστοσελίδα MakeLoveNotPorn με σκοπό να παρέχει έγκυρες και πιο ρεαλιστικές πληροφορίες για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα από αυτές που δίνει η βιομηχανία του πορνό.

Η παρουσίαση του site έγινε με μία τετράλεπτη ομιλία της ίδιας κατά την διάρκεια διάσκεψης της οργάνωσης TED και μετέπειτα χαρακτηρίστηκε ως "το γεγονός που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις."

Το 2012 η Cindy παρουσίασε το MakeLoveNotPorn.tv, μία σελίδα με βίντεο όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει αληθινά ζευγάρια να κάνουν σεξ έτσι ώστε τέτοιες εικόνες για γίνουν κοινωνικά αποδεκτές. Τα έσοδά της μέχρι σήμερα έχουν ξεπεράσει τα 500,000 δολάρια.

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

Γιατί αξίζει να την γνωρίσεις:

Η Cindy όχι μόνο κατάφερε να επιβάλει τον εαυτό της σε έναν σχεδόν απόλυτα ανδροκρατούμενο τομέα εργασίας, το έκανε χωρίς να χρειαστεί να κρύψει καμία πτυχή του χαρακτήρα της, όσο προκλητική και αν θεωρήθηκε για αυτό.

H TED ομιλία της όπου απαριθμεί τις εμπειρίες της κάνοντας σεξ με νεότερους άνδρες προκάλεσε απίστευτο σοκ και έχει συγκεντρώσει πάνω από 1.8 εκατομμύρια views στο youtube.

 

Η σεξουαλική επανάσταση στην οποία ελπίζει χρησιμοποιεί την τεχνολογία ως το μέσο που "ξεσκεπάζει" την ανθρώπινη σεξουαλικότητα και έτσι την βελτιώνει, με τους χρήστες να μοιράζονται υλικό και να μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον πως να αισθάνονται άνετα και να απολαμβάνουν περισσότερο την συνεύρεση.

Φυσικά όλα αυτά στην κατάλληλη ηλικία.

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

Λόγια που μπορούν να σε βοηθήσουν:

«Όταν παρουσιάζεις το σεξ σαν κάτι απολύτως φυσιολογικό τότε βάζεις ένα τέλος στην σεξουαλική παρενόχληση»  δηλώνει η ίδια, «όταν μιλάς ξεκάθαρα για το σεξ, τότε τερματίζεις μία κατάσταση στην οποία ο θύτης μπορεί να βασιστεί στην ντροπή και την αμηχανία του θύματος για να μην μιλήσει».

«Ενώ οι έφηβοι και τα νεαρά αγόρια ακόμα μαθαίνουν από μικρή ηλικία να αναζητούν το πορνό περιεχόμενο, τα κορίτσια μεγαλώνουν με ρομαντικές κομεντί. Στο διάολο με αυτές τις πρακτικές! Οι γυναίκες επιζητούν και απολαμβάνουν το σεξ τόσο όσο οι άνδρες και αντίστοιχα οι άνδρες μπορούν να είναι εξίσου γλυκούληδες και ρομαντικοί».