Instagram/si_swimsuit
Instagram/si_swimsuit
Η ΠΙΟ BODY POSITIVE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Δύο γυναίκες εντελώς διαφορετικού μεγέθους έγιναν εξώφυλλο στο Sports Illustrated


Γιατί αυτή τη στιγμή όλοι μιλάνε για το νέο εξώφυλλο του Sports Illustrated.

Αν παρακολουθείς τι γίνεται στα social media και είσαι φαν του fitness και των body positive μηνυμάτων, αποκλείεται να μη τις ξέρεις. Η Georgia GIbbs και Kate Wasley είναι 2 μοντέλα από την Αυστραλία οι οποίες έχουν αποφασίσει να κάνουν κοινή καριέρα. Βλέπεις, εκτός από μοντέλα, είναι και κολλητές.


Επειδή μάλιστα έχουν εντελώς διαφορετικό σωματότυπο διατηρούν μαζί το λογαριασμό Any ΒΟDY στο Instagram ο οποίος, φυσικά, εδώ και πολύ καιρό έχει γίνει viral. Έχοντας κερδίσει περισσότερους από 225.000 followers και αρκετά συμβόλαια, στόχος τους είναι να χρησιμοποιήσουν την αναγνωρισιμότητα τους για να δείξουν ότι όλα τα σώματα είναι όμορφα και ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να υποστηρίξουν οποιδήποτε στιλ και γραμμή, ανεξαρτήτως μεγέθους, σχήματος και ηλικίας. 

Ως body positive ambassadors, ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες (πολύ συχνά με μαγιό) τις οποίες συνοδεύεουν με δυναμικά μηνύματα θετικής στάσης απέναντι στο σώμα. Επιπλέον μιλούν δημοσίως, φωτογραφίζονται για καμπάνιες και περιοδικά όπως το Women's Health.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόσφατα, το αχτύπητο δίδυμο έγινε εξώφυλλο στο Sports Illustrated, ένα περιοδικό που έχει παράδοση στα εξώφυλλα με σέξι γυναίκες. Στη φωτογραφία που ανέβηκε και από το λογαριασμό του Sports Illustrated και η οποία είναι από τα παρασκήνια της φωτογράφισης, βλέπουμε τα δύο κορίτσια να φορούν παρόμοια δαντελένια κορμάκια με φόντο μια πανέμορφη παραλία στην Αρούμπα.

 

 

«Το επόμενο μας εξώφυλλο για το Sports Illustrated Swim 2018 είναι αυτά τα δύο νέα κορίτσια στο χώρο της μόδας οι οποίες είναι ο ορισμός του #Friendship Goals. Είμαστε σίγουροι ότι θα τις αγαπήσετε όσο κι εμείς», γράφουν στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

 

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που το Sports Illustrated κάνει εξώφυλλο γυναίκα με καμπύλες. Η πρώτη δεν ήταν άλλη από το μοντέλο Ashley Graham η οποία ήταν η πρώτη πιο χυμώδης και με καμπύλες γυναίκα που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού στα 53 χρόνια ύπαρξης του. Και τώρα, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Υπάρχει πιο ισχυρή απόδειξη από αυτή ότι τα πρότυπα ομορφιάς, επιτέλους, όντως αλλάζουν;