Instagram/lifeproofbionicwoman
Instagram/lifeproofbionicwoman
ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Ένα από τα πιο αστεία και δημοφιλή προφίλ στο Tinder ανήκει σε μια γυναίκα που έχει χάσει και τα δύο της πόδια


Λένε πως μπορεί να μην γίνεται να ελέγξουμε ένα πρόβλημα, αλλά σίγουρα μπορούμε να ελέγξουμε την αντίδραση μας σε αυτό. Και αυτη η 24χρονη από το Κολοράντο είναι η ζωντανή απόδειξη ότι με το χιούμορ μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.  

Πριν από κάποιους μήνες είχαμε γράψει για την 22χρονη Lauren η οποία έχει χάσει το ένα της χέρι και διατηρεί ένα από τα πιο αστεία προφίλ στο Tinder, αφού έχει βρει τον τέλειο τρόπο να αυτοσαρκάζεται με την αναπηρία της. 

Πρόσφατα, άλλη μια παρόμοια περίπτωση έγινε viral για τους ίδιους περίπου λόγους, πράγμα που αποδεικνύει κάτι τεράστιο. Ότι αν το θέλεις πραγματικά, τίποτα δε μπορεί να σου στερήσει την όρεξη για ζωή. 

Ο λόγος για την Mandy Horvath, η οποία πριν από 3 χρόνια χτυπήθηκε από ένα τρένο. Ευτυχώς δεν έχασε τη ζωή της, αλλά αυτό το ατύχημα της στέρησε και τα δύο της πόδια. Σήμερα, είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, αλλά πέρα από αυτό στηρίζεται πάνω σε δύο τεχνητά μέλη. 

 


Φυσικά αυτό μπορεί να της άλλαξε τη ζωή (και προφανώς το σώμα της), αλλά δεν επέτρεψε να της αλλάξει το χαρακτήρα, τη διάθεση, αλλά και την ίδια την όρεξη για ζωή. Και συγκεκριμένα, για προσωπική ζωή και φλερτ! Μέρος αυτής της φιλοσοφίας είναι και το προφίλ που διατηρεί στο Tinder. 

Με πολύ χιούμορ (και για την ακρίβεια καυστικό και μαύρο που δείχνει τόσο την ευφυία, όσο και την ακομπλεξάριστη προσωπικότητα της), στο bio του προφίλ της, περιγράφει τον εαυτό της «stand-up comedian» (κάνοντας ένα παιχνίδι με το stand-up καθότι στηρίζεται πάνω σε τεχνητά πόδια και το comedian για το καυστικό της χιούμορ) και, μεταξύ άλλων, γράφει ότι η ζωή της ήταν ένα «trainwreck» (που στα αγγλικά, μεταφορικά, σημαίνει "καταστροφή") κυριολεκτικά, όμως, αφού όντως χτυπήθηκε από τρένο. 

«Έχω παρόμοια χαρακτηριστικά με μια ηλεκτρική σκούπα: Μεταφέρομαι εύκολα, βγαίνω και σε έκδοση με ροδάκια και "ρουφάω": Πρόσωπο: 10/10 Σώμα: 8/10 Πόδια: 0.5/2», γράφει ακόμα. 

Ειναι προφανές ότι η Mandy όχι απλώς έχει αποδεχτεί τη νέα τάξη πραγμάτων στη ζωή και στο σώμα της, αλλά πλέον είναι σε θέση να αστειεύεται γι' αυτή. Όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει δεκάδες matches. 

«Από τότε που είχα το ατύχημα, το χιούμορ έχει γίνει η κινητήριος δύναμη μου και έχει κάνει την ανάρρωση πολύ πιο ομαλή», δήλωσε πρόσφατα η 24χρονη η οποία ζει στο Κολοράντο. «Το χιούμορ μου φαίνεται να έχει πέραση αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που μου στέλνουν πίσω, κάνοντας μου εξίσου καταπληκτικά αστεία και σίγουρα αυτό με έχει βοηθήσει να βγω κάποια ραντεβού».

 

 

«Το γεγονός ότι έχασα τα πόδια μου ήταν τόσο τραυματικό αλλά προσπάθησα να το διαχειριστώ με χιούμορ». Φυσικά, η ψυχολογία της πέρασε από διάφορα στάδια δεν ήταν πάντα έτσι. Τα πρώτα 3 χρόνια απέφευγε οποιουδήποτε είδους διαπροσωπική επαφή, αισθανόταν πολύ νευρική και αμηχανία μπροστά στις ερωτήσεις που της απηύθυναν αυτοί με τους οποίους είχε βγει ραντεβού, όπως «πως κάνεις σεξ», κάτι που την αποθάρρυνε. Έτσι για τη Mandy, το Τinder αποδείχθηκε το κατάλληλο μέσο να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση της και, τελικά, να διατηρήσει την πίστη της για τη ζωή.

 

 

 

 

 

 

 

Παρόλο που τα ραντεβού της, όπως λέει, δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε κάτι ρομαντικό, εκείνη δεν θα πάψει να ψάχνει τον πραγματικό έρωτα.

Πάντως θα ήταν η πιο κατάλληλη να παραδώσει μαθήματα χιούμορ, αυτοπεποίθησης και διάθεσης για ζωή!