IN LOVE WITH A FAIRYTALE

Εκπληκτικό πρότζεκτ: Ζωντάνεψαν τα παραμύθια


Ο,τιδήποτε μπορείς να βλέπεις μπορεί να γίνει ένα παραμύθι και μπορείς να βγάλεις μια ιστορία από ο,τιδήποτε αγγίξεις έχει πει ο Hans Christian Andersen.

Με τα παραμύθια μεγαλώσαμε, με αυτά πορεύομαστε, αυτά επιζητούμε, σε αυτά πιστεύουμε ακόμα. Άλλες φορές έχουν happy end, άλλες ένα μάθημα, άλλες μια καταστροφή. Oι δημιουργοί του project "Fairytale Kiev" προσφέρουν ένα μοναδικό ταξίδι στην χώρα του παραμυθιού μέσα από μια θεαματική φωτογράφιση εμπνευσμένη από τα παραμύθια του Hans Christian Andersen, των Aδελφών Grimm, του Charles Perrault και άλλων κλασσικών συγγραφέων.

Οι ήρωες των παραμυθιών της καρδιάς μας ζωντανεύουν μπροστά στον φακό και εμείς ταξιδεύουμε στα χρόνια της αθωότητας, αυτά που δεν έχουν χαθεί γιατί ζουν ακόμα μέσα μας. Απολαύστε τις υπέροχες εικόνες. Η έμπνευση και η οργάνωση έγινε από την Irina Chyornaya, ενώ την φωτογράφιση πραγματοποίησε η Irina Dzhul.


Τα παραμύθια είναι κάτι παραπάνω από αληθινά, όχι επειδή μας λένε ότι υπάρχουν δράκοι, αλλά για να μας πούνε ότι μπορούν να ηττηθούν οι δράκοι.
G. K. Chesterton (Άγγλος συγγραφέας & κριτικός )