DRESS TO IMPRESS

6 υπέροχες τουαλέτες της Κέιτ Μίντλετον


Σικ, κλασικό αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο, αυτά είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά του μοναδικού στιλ της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, που κατάφερε μέσα σε λίγα μόνο χρόνια να γίνει σύμβολο κομψότητας, πρότυπο για χιλιάδες γυναίκες ανά τον πλανήτη και να κάνει τους πάντες να μιλούν για την πιο ζηλευτή γκαρνταρόμπα διεθνώς.

Η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να εμφανίζεται ντυμένη κάζουαλ σε ορισμένες από τις εκδηλώσεις, ωστόσο κλέβει πάντοτε την παράσταση με τις παραμυθένιες τουαλέτες.

Πρόκειται για δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή οίκων υψηλής ραπτικής, που σμιλεύουν τη σιλουέτα της και την κάνουν να λάμπει και της χαρίζουν τον αέρα της ντίβας του σινεμά, συνοδευόμενη σχεδόν πάντοτε από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Εμείς ξεχωρίσαμε αυτές που απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές, είτε γιατί ενέπνευσαν με το ρομαντικό τους ύφος είτε γιατί ήταν σέξι και θηλυκές και τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων επάνω της.

Από τον Alexander McQueen μέχρι τις statement τουαλέτες της Jenny Packham, η Κέιτ Μίντλετον έχει σίγουρα να μας μάθει πολλά ακόμα για το πώς πρέπει να ντύνεται μια γυναίκα που θέλει να αισθάνεται αληθινή πριγκίπισσα!