DVF

Η εκπληκτική συλλογή Fall-Winter 2017-18 της Diane Von Furstenberg


Με αυτή την φωτογράφιση ξανα-ερωτεύεσαι από την αρχή τη Νέα Υόρκη. Γιατί η Diane von Furstenberg όταν επιστρέφει με κάτι καινούριο, το παρουσιάζει με τέτοιο τρόπο που παραδίνεσαι στη γοητεία του.

Η Diane von Furstenberg επέλεξε σε θέση chief creative officer τον Jonathan Saunders και η επιλογή της για ακόμα μια φορά τη δικαιώνει. «Το απίστευτο πάθος του Jonathan για τα χρώματα και τα prints και η επιθυμία του να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν όμορφες τον καθιστά την «τέλεια δημιουργική δύναμη» για να ηγηθεί του οίκου στο μέλλον. Δεν θα μπορούσα να είχα βρει πιο cool και έξυπνο σχεδιαστή» είχε δηλώσει η Diane von Furstenberg εγκωμιάζοντας τις ικανότητές του.

O oίκος παρουσιάζει τη δική του πρόταση για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2017 και τα μοντέλα Luna Bijl, Yoon Young Bae, Angok Mayen και Cara Taylor αφέθηκαν στον φακό του Oliver Hadlee Pearch. «Η κάθεμία έκανε ένα αυθόρμητο ταξίδι ανακαλύπτοντας την ελευθερία, το χιούμορ και την αυθεντικότητα».

«Το σπίτι του οίκου είναι η Νέα Υόρκη. Μπορεί να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο αλλά η Νέα Υόρκη είναι η βάση της. Πάντα ήταν έμπνευση για μένα η Νέα Yόρκη. Η Νέα Υόρκη των 70’s. Η Νέα Υόρκη των Andy Warhol, Keith Haring, Robert Mapplethorpe, Patti Smith» αναφέρει ο σχεδιαστής Jonathan Saunders.