«Η ζωή δεν θέλει ένα μόνο χρώμα»- Η τάση του 2018 που θα αλλάξει το χώρο μας | 0 bovary.gr
«Η ζωή δεν θέλει ένα μόνο χρώμα»- Η τάση του 2018 που θα αλλάξει το χώρο μας | 0 bovary.gr
03|01|2018 15:56
SHARE
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

«Η ζωή δεν θέλει ένα μόνο χρώμα»- Η τάση του 2018 που θα αλλάξει το χώρο μας


Tο 2018 ήρθε για να κάνει μια σημαντική επισήμανση: η ανανέωση δεν παίρνει άλλη αναβολή. Ας ζήσουμε, λοιπόν, σε ένα σπίτι που θα είναι στα μέτρα μας.

Τα τετραγωνικά είναι αυτά που είναι και δεν μπορούν να αλλάξουν εύκολα, εκτός αν αλλάξουμε σπίτι. Η διακόσμηση, όμως, σαφέστατα περνά από το χέρι μας και αξίζει το πιο δημιουργικό μας άγγιγμα. Οι τάσεις στην διακόσμηση αλλάζουν όπως ο κόσμος γύρω μας. Προσαρμόζονται στις ανάγκες μας, πάνε κόντρα στο παλιό ή συμβαδίζουν αρμονικά με αυτό, μεταμορφώνουν το χώρο μας, είναι ανοιχτές σε πειραματισμούς.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2017, η αυθεντία στην επιστήμη του χρώματος Pantone, ανακοίνωσε ότι το χρώμα της χρονιάς θα είναι το έντονο βιολετί.

Μετά το «Rose Quartz» του 2016 και το «Greenery» του 2017, μια απόχρωση με γοητεία και μυστήριο έρχεται να δώσει το δικό της αισθητικό άγγιγμα στις ημέρες του 2018.

Αν το 2018, είναι μια χρονιά ανατροπών, ρήξεων και απρόσμενων εξελίξεων, το μυστηριακό αυτό χρώμα αντικατοπτρίζει την ενέργειά της.

Τα έντονα χρώματα είναι η κυρίαρχη διακοσμητική τάση του 2018. Το λευκό, το γκρι και το μπεζ δίνουν τη σκυτάλη στις αποχρώσεις που μπορούν να γεμίσουν το σπίτι με άλλη ενέργεια.

Oι interior designers προβλέπουν ότι τα prints θα ντύσουν το σπίτι μας το 2018.

Animal prints, floral prints, καρό και ρίγες θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα σε κάθε χώρο του σπιτιού.

«Η ζωή δεν είναι για ένα μόνο χρώμα», αυτό είναι το σύνθημα των διακοσμητών. Μια μόνο λεπτομέρεια με ένα διαφορετικό pattern μπορεί να μεταμορφώσει το χώρο μας.

Animal prints

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Floral prints