Πώς θα σας φαινόταν αν, εκτός από τα υψηλής ραπτικής ρούχα και αξεσουάρ του αγαπημένου σας οίκου, μπορούσατε να απολαύσετε και «υψηλή» κουζίνα με την υπογραφή του.
Gucci Osteria ονομάζεται το εστιατόριο των μόλις 50 θέσεων που άνοιξε οίκος Gucci στη Φλωρεντία την Τρίτη. Εκεί ο κάτοχος τριών Michelin αστεριών chef Massimo Bottura βάζει όλο του το ταλέντο ετοιμάζοντας πιάτα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του οίκου.
Ο ιταλικό οίκος, που ανήκει στον όμιλο της Kering, δεν είναι ο μόνος που μπήκε δυναμικά στο χώρο της εστίασης. Η LVMH ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει και δεύτερο κατάστημα του γκουρμέ La Grande Epicerie στο Παρίσι, ενώ η Tiffany's & Co άνοιξε το New York Blue Box Cafe.
«Τα μεγάλα εμπορικά σήματα ακολουθούν κατά πόδας τις «ανάγκες» πελατών τους», δήλωσε ο Fabrizio Pini, καθηγητής στην Πολυτεχνική Σχολή του MIP Politecnico Business School του Μιλάνου.