Ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι σας για το Φθινόπωρο με ελάχιστο κόστος | 0 bovary.gr
Ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι σας για το Φθινόπωρο με ελάχιστο κόστος | 0 bovary.gr
ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

Ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι σας για το Φθινόπωρο με ελάχιστο κόστος


Ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί την αρχή του φθινοπώρου με τις βροχές να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση αλλά και τις αλλαγές στην ψυχολογία μας, αφού η διάθεσή μας ολοένα και βαραίνει.

Ωστόσο και αυτή η εποχή, αν και αρκετά μελαγχολική, έχει τη δική της ξεχωριστή αύρα, με έντονα τα στοιχεία του ρομαντισμού που γίνονται πηγή έμπνευσης για τους deco artists, οι οποίοι μετατρέπουν τη μουντή αυτή κατάσταση στην πιο γλυκιά και γεμάτη ζεστασιά περίοδο του χρόνου και κάνουν τον προσωπικό μας χώρο ακόμα πιο cozy.

Για να υποδεχτείς το φετινό φθινόπωρο όπως του αξίζει, εμείς βρήκαμε τις πιο οικονομικές και ευφάνταστες ιδέες διακόσμησης, όπως προκύπτουν μέσα από τα highlights των Instagramers και σου τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

  • Βάλε γκρι 

Ένα από τα βασικά χρώματα αυτής της εποχής είναι το γκρι. Προτίμησε τις διάφορες αποχρώσεις του για τη διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα και πιο συγκεκριμένα για τα σεντόνια, τις μαξιλαροθήκες, τα παπλώματα, τις κουβέρτες ακόμα και τις κουρτίνες.

  • Εναλλακτική λύση αποτελεί μια faux fur που θα αλλάξει αμέσως την ατμόσφαιρα στο χώρο.

 

 

 

 

  • Εξαιρετική επιλογή που χαρίζει νότες ζεστασιάς θεωρούνται και τα διακοσμητικά μαξιλάρια , με πρωταγωνιστές τα βελούδινα και τα λινά σε γήινες, έντονες πορτοκαλί και πορφυρές αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

 

  • Οι πίνακες - ελαιογραφίες που απεικονίζουν ένα άγριο φυσικό τοπίο είναι τέλος μια έξυπνη πινελιά.