Shutterstock
Shutterstock
28|02|2018 10:42
SHARE
DECO TREND

H τάση που επέστρεψε από το παρελθόν για να κάνει το σπίτι πιο αριστοκρατικό


Θέλουμε νέες διακοσμητικές ιδέες και οι νέες τάσεις μπορούν να μας τις προσφέρουν.

Μια μικρή μόνο πινελιά, μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά στη διακόσμηση του σπιτιού. Το 2018 είναι γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις (και) στο interior design.

Φέρνει στην πρώτη γραμμή τάσεις από το παρελθόν και με μια εμπνευσμένη ματιά τις αναδεικνύει και τις εντάσσει στο χώρο προσαρμοσμένες στις ανάγκες μας.

Το μάρμαρο είναι μια από τις πιο hot τάσεις στη διακόσμηση του σπιτιού αυτή τη στιγμή και το συναντάμε πια σε όλους τους εσωτερικούς χώρους (κουζίνα, μπάνιο,καθιστικό, κρεβατοκάμαρα), σε αντικείμενα και έπιπλα.

Ένα ρολόι με μάρμαρο μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο του σαλονιού, ένα σουβέρ από μάρμαρο μπορούμε να ακουμπήσουμε στο τραπέζι ή ακόμα και το ίδιο το τραπέζι μπορεί να έχει επένδυση από μάρμαρο.

Αυτή τη σεζόν, το πράσινο μάρμαρο είναι μια από τις τοπ διακοσμητικές τάσεις και με την ξεχωριστή του φινέτσα μπαίνει στο σπίτι και το αλλάζει.

Το μάρμαρο, με την ευελιξία του, μπορεί να είναι συγχρόνως διαχρονικό και μοντέρνο.

Δίνει μια ιδιαίτερη υφή στους χώρους μας, αναβαθμίζοντάς τους. Το πράσινο μάρμαρο είναι μια από τις διακοσμητικές τάσεις που ήδη βλέπουμε πολύ και προσδίδει ξεχωριστή γοητεία σε όποιο σημείο του σπιτιού κι αν ενταχθεί.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και γεμίστε έμπνευση: 

photowall_sweden/ Instagram
photowall_sweden/ Instagram
 hemelaer_celien/ Ιnstagram
hemelaer_celien/ Ιnstagram
s.tylinn/ Instagram
s.tylinn/ Instagram
 marblerosehome/ Instagram
marblerosehome/ Instagram
 merve.ayhan245/ Instagram
merve.ayhan245/ Instagram
 sixbondstreet.no /Instagram
sixbondstreet.no /Instagram