Oι κανόνες του Art Deco μεταμορφώνουν το σπίτι μας τη φετινή άνοιξη  | 0 bovary.gr
Oι κανόνες του Art Deco μεταμορφώνουν το σπίτι μας τη φετινή άνοιξη | 0 bovary.gr
23|03|2018 12:49
SHARE
SPRING DECO TREND

Oι κανόνες του Art Deco μεταμορφώνουν το σπίτι μας τη φετινή άνοιξη


Οταν η ανανέωση γίνεται το ζητούμενο, η φαντασία είναι ο μόνος σύμμαχος που θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο στόχο.

H διακόσμηση του σπιτιού την άνοιξη αποκτά ξεχωριστό χαρακτήρα με μικρές παρεμβάσεις που μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο μας.

Μια από τις κυρίαρχες τάσεις αυτής της σεζόν στο interior design είναι η «επέλαση» των παστέλ χρωμάτων που με την απαλή, ρομαντική και νοσταλγική υφή τους δίνουν μια άλλη διάσταση στη διακόσμηση του χώρου. Dusty pink και απαλό μωβ είναι δύο αποχρώσεις που βλέπουμε να έχουν μεγάλη μεγάλο ρεύμα.

Νέες τάσεις δεν σταματούν να κάνουν την εμφάνισή τους και τάσεις που ανέκαθεν είχαν δυναμική, έρχονται ξανά στο προσκήνιο τη φετινή άνοιξη.

Τα Ζara Home στην τελευταία πρότασή τους για την ανοιξιάτικη διακόσμηση του σπιτιού μας παροτρύνουν να ακολουθήσουμε τους κανόνες του Art Deco.

Λευκό, μπεζ, χρυσό και μπεζ-γκρι, γεωμετρικά σχήματα (τετράγωνο, παραλληλόγραμμο, τραπέζιο,ρόμβος, τρίγωνο, κύκλος) χαρίζουν μια ξεχωριστή αίσθηση συμμετρίας στο χώρο, η λάμψη των μετάλλων, η αίσθηση πολυτέλειας που έρχεται μέσα από την απλότητα, η χρήση του γυαλιού και του κρυστάλλου σε φωτιστικά και σε μεγάλες επιφάνειες του σπιτιού, statement φωτιστικά είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που συνθέτουν την ταυτότητα του Art Deco.

Μια πρόταση για το χώρο μας τη φετινή άνοιξη. Δείτε διακοσμητικές προτάσεις των Zara Home: