Το πατρικό σπίτι-παλάτι της Τζίτζι και της Μπέλας Χαντίντ | 0 bovary.gr
Το πατρικό σπίτι-παλάτι της Τζίτζι και της Μπέλας Χαντίντ | 0 bovary.gr
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΧΑΝΤΙΝΤ

Το πατρικό σπίτι-παλάτι της Τζίτζι και της Μπέλας Χαντίντ


Μπορεί η Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ να έχουν πλέον εδραιωθεί στην βιομηχανία της μόδας και να έχουν συμβόλαια εκατομμυρίων (η Τζίτζι με την Tommy Hilfiger και η Μπέλα με την Dior), αλλά και πριν γίνουν διάσημες απολάμβαναν μία ζωή γεμάτο χλιδή.

Ο πατέρας τους, διάσημος στους κοσμικούς κύκλους του Χόλιγουντ και εκατομμυριούχος μεσίτης, άνοιξε την έπαυλή του για χάρη του περιοδικού Harper's Bazzar Arabia, κάνοντας μας να παραμιλάμε με την πολυτελής βίλα του.O παλαιστινιανός Μοχάμεντ Χαντίντ πόζαρε μαζί την δεύτερη γυναίκα του στην έπαυλή τους και το αποτέλεσμα είναι... ονειρικό.Πίσινα, κήποι, κελάρι με 5.000 μπουκάλια κρασί, γυμναστήριο, γήπεδο του golf και σπάνια έργα τέχνης, είναι μερικοί από τους λόγους που μας κάνει να αναρωτιόμαστε γιατί οι αδελφές Χαντίντ μετακόμισαν σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη.

Με τη διακόσμηση να θυμίζει κάτι από παλιό αρχοντικό και σε κάθε γωνία του σπιτιού να υπάρχουν αντικείμενα μεγάλης αξίας (και έργα τέχνης), ο πατέρας των Χαντίντ θεωρείται στο Λος Άντζελές τόσο γνωστός όσο και η οικογένεια Καρντάσιαν (εξ΄ου και η φιλία Κένταλ-Τζίτζι).

«Το σπίτι που έκανα στο Λος Άντζελες είναι ένα μιξ από νεοκλασικό στιλ με μοντέρνα διακόσμηση. Δεν ακολουθώ trends, τα κάνω όλα μόνος μου, γιατί θέλω να νιώθω σαν να είμαι όντως μέσα στο σπίτι μου. Μπορεί να είναι ένα παλάτι ή μανσιόν, αλλά βγάζει κάτι το άνετο».

Εκτός από τις ανέσεις που έχει λίγο-πολύ κάθε βίλα, το σπίτι του Χαντίντ έχει και κάποιες υπερβολές.

Τραπεζαρία 20 θέσεων, διάφορα γραφεία, δωμάτιο για να ακούει κάποιος μουσική, ξεχωριστό μπαρ, αίθουσα για πρωινό, αποθήκη τροφίμων και δωμάτια για τον μπάτλερ και το προσωπικό.

Πάντως το μόνο σίγουρο είπως με μέσα σε μία τέτοια οικία, δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ.