Αλλαξε το γραφείο στο σπίτι και δώσε στιλ- 14 τρόποι διακόσμησης  | 0 bovary.gr
Αλλαξε το γραφείο στο σπίτι και δώσε στιλ- 14 τρόποι διακόσμησης | 0 bovary.gr
ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αλλαξε το γραφείο στο σπίτι και δώσε στιλ- 14 τρόποι διακόσμησης


Tο γραφείο μας στο σπίτι ένα δημιουργικό καταφύγιο, ένας χώρος παραγωγής ιδεών που συνδυάζονται με χαλάρωση και αποφόρτιση.

Αν δεν είναι όλα αυτά για εσάς σημαίνει ότι είτε η δουλειά που μεταφέρεται στο σπίτι δεν σας ευχαριστεί είτε ο χώρος σας απωθεί και δεν σας προξενεί ευχάριστα συναισθήματα.

Με απλούς και έξυπνους τρόπους μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λειτουργικό και ευφάνταστο εργασιακό περιβάλλον στο σπίτι που δεν σας προκαλεί επιπλέον στρες και άγχος. Τα έπιπλα θα πρέπει να είναι μελετημένα και να συμβαδίζουν με τις ανάγκες σας.

Πχ. Η καρέκλα σας θα πρέπει να έχει το σωστό ύψος και να παρέχει την σωστή στήριξη της πλάτης. Η θερμοκρασία και ο φωτισμός είναι εξίσου σημαντικά. Ο δεύτερος θα πρέπει να μπορεί να είναι ελεγχόμενος από εσάς μιας και ο έντονος φωτισμός μπορεί να σας κρατά σε εγρήγορση και να σας βοηθά στη συγκέντρωση και ο χαμηλός μπορεί να σας βοηθά να χαλαρώνετε.

Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμησή του εξαρτώνται από την προσωπικότητά σας. Με vintage πινελιές ή με παστέλ χρώματα μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί!

Δείτε φωτογραφίες και πάρτε ιδέες! Διαμορφώστε ένα γραφείο που θα αγαπήσετε τη νέα σεζόν!

 

 

A photo posted by PaloRosa (@palorosapty) on Jun 7, 2016 at 6:59am PDT

 

A photo posted by Chio Cero (@chiocero) on Apr 2, 2016 at 10:54am PDT

 

A photo posted by UrbanIndo (@urbanindo) on Dec 7, 2015 at 1:33am PST