Instagram: @annarvitiello
Instagram: @annarvitiello
INSTA TREND

Βρήκαμε την μαγευτική τοποθεσία που φωτογραφίζουν όλοι στο Instagram


Το Instagram είναι ένα μέσο που έχει αποδείξει πως μπορεί να διαμορφώσει τάσεις στην μόδα και την ομορφιά.

Οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσα σε μερικά κλικ και η εικόνα ταξιδεύει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Αυτή την φορά κάνοντας scroll down στο feed μας παρατηρήσαμε πως πολλές διάσημες influencers, fashion, travel και lifestyle bloggers επισκέπτονται μια μαγευτική τοποθεσία.

Οι περισσότερες φωτογραφίζουν και φωτογραφίζονται σε αυτό το ρετρό σκηνικό κάπου στην Μεσόγειο και το chic καφέ πάνω στο κύμα.

Όλες οι φωτογραφίες είχαν κάτι κοινό. Την ίδια αισθητική και εικόνες από μια ήσυχη προβλήτα καλυμμένη με πλακόστρωτο σε τόνους της τερακότα.

Λευκές ομπρέλες και στρογγυλά τραπεζάκια, αλλά και υφασμάτινα καθίσματα σε ζεστή tan απόχρωση στολίζουν το σημείο και προβάλλουν στα μάτια μας καλοκαιρινά πορτοκαλί ηλιοβασιλέματα. Εμείς τελικά βρήκαμε που βρίσκεται το ειδυλλιακό θέρετρο και σας το παρουσιάζουμε. Οι φωτογραφίες είναι πραγματικό οφθαλμόλουτρο.

 

 

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο στην άκρη του νερού, σε μια ακτή κάτω από το βουνό στην Προβηγκία της Νότιας Γαλλίας.

To ερωτευτήκαμε πριν καν δούμε το εσωτερικό του. Το Hôtel Les Roches Rouges έχει το πιο chic 50s design.

 

Instagram: @annarvitiello
Instagram: @annarvitiello

Στα δωμάτια του ξενοδοχείου πάνω στην Γαλλική Ριβιέρα πρωταγωνιστεί το λευκό μαζί με έπιπλα από ξύλο και άλλα φυσικά υλικά όπως το δέρμα και η ψάθα. Τα υφάσματα όπως το καραβόπανο σε ουδέτερες αποχρώσεις της άμμου ισορροπούν αρμονικά το εσωτερικό με το περιβάλλον και το βραχώδες τοπίο. Το αποτέλεσμα natural και καλοκαιρινό. Η λιτότητα σε όλο της το μεγαλείο αποπνέει τα πιο θετικά vibes.

Στο μπαρ και το εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορεί κάνεις να απολαύσει πεντανόστιμες mediterranean γεύσεις και παγωμένα κοκτέιλ.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο πισίνες, η μεγάλη φυσική, με θαλασσινό νερό, έναν μεσογειακό κήπο, τρία μπαρ, δύο εστιατόρια και μια σειρά από δραστηριότητες, τόσο μέσα όσο και γύρω από το ξενοδοχείο, από υπαίθριο κινηματογράφο έως πινγκ πονγκ, καταδύσεις, petanque , γιόγκα, πεζοπορία, μαθήματα μαγειρικής, ιστιοπλοΐα και ψάρεμα.

 

Moιάζει να είναι ο παράδεισος του μινιμαλισμού με french chic στοιχεία και ο απόλυτος προορισμός χαλάρωσης. Από την μια πλευρά η Μεσόγειος με τα μπλε και τα πράσινα της, η σύγχρονη πισίνα και από την άλλη η σοφιστικέ διακόσμηση και αρχιτεκτονική συνθέτουν την παλέτα που κέρδισε το Ιnstagram.

 Ανακαλύψτε το στο hotellesrochesrouges.com

Instagram: @annarvitiello
Instagram: @annarvitiello