Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και ο Γιώργης Λαμπαθάκης δημιουργούν μαζί  | 0 bovary.gr
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και ο Γιώργης Λαμπαθάκης δημιουργούν μαζί | 0 bovary.gr
15|06|2018 14:40
SHARE
ΣΤΟ LEROY MERLIN

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και ο Γιώργης Λαμπαθάκης δημιουργούν μαζί


Με μια ιστορική πορεία 100 και πλέον χρόνων και με ισχυρά εφόδια την υψηλή τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη διεθνή εμπειρία της LafargeHolcim, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αλλάζει τη δυναμική του τσιμέντου και δημιουργεί νέες τάσεις τόσο σε μεγάλα έργα υποδομής όσο και σε εφαρμογές διακόσμησης.

Η εταιρία, μέσω της διαδραστικής ψηφιακής πλατφόρμας «Χτίζουμε Μαζί», ενώνει τις δυνάμεις της με τον καταξιωμένο αρχιτέκτονα Γιώργη Λαμπαθάκη και δίνει νέα διάσταση σε χώρους και κατασκευές όπου πρωταγωνιστεί το τσιμέντο, θέτοντας την αισθητική και την μοναδική ταυτότητα στο επίκεντρο.

Συνεπής στη δέσμευσή του να οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ εγκαινιάζει το Σάββατο 16 Ιουνίου τον κύκλο DIY workshops, όπου η έμπνευση και το μοντέρνο design θα συναντά τη δημιουργικότητα και την ψυχαγωγία. Με «οδηγό» τον Γιώργη Λαμπαθάκη, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τον κόσμο του τσιμέντου και τις δυνατότητες που προσφέρει, θα μυηθούν στα μυστικά των DIY κατασκευών και θα δουν από κοντά τη διαδικασία κατασκευής πρωτότυπων αντικειμένων από τσιμέντο. Το πρώτο DIY workshop του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με θέμα την κατασκευή μοντέρνου φωτιστικού από τσιμέντο θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της Leroy Merlin στο Μαρούσι στις 16/6 και ώρα 12.00.

Η παρακολούθηση των DIY workshops θα είναι ελεύθερη για όλους.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ψηφιακή πλατφόρμα www.xtizoumemazi.gr μπορεί κανείς να βρει έξυπνες ιδέες για μοντέρνες DIY κατασκευές από τσιμέντο με πρακτική εφαρμογή στην καθημερινότητα όλων, καθώς και εύκολες, γρήγορες και πρακτικές λύσεις για την κατοικία του.

Παράλληλα, εδώ ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ μοιράζεται τα πάντα για το τσιμέντο και τις εφαρμογές του, ενώ ενημερώνει για τα προϊόντα και τις λύσεις προστιθέμενης αξίας που προσφέρει καθώς και το σύνολο των σεμιναρίων που διοργανώνει.