Unsplash
Unsplash
22|06|2018 13:34
SHARE
ΣΤΑ ΙΚΕΑ

8 οικονομικά έπιπλα από τα ΙΚΕΑ που δείχνουν σαν να έχετε ξοδέψει μια περιουσία


Είναι φορές που νιώθουμε ότι το σπίτι μας χρειάζεται ανανέωση αλλά δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε με ακρίβεια τι ακριβώς του λείπει.

Ακόμα κι αν κοιτάξουμε προσεκτικά το χώρο, δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τι χρειάζεται για να μπει αέρας ανανέωσης.

Αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι ιδέες και οικονομικές προτάσεις: και όλα γίνονται πιο εύκολα στην τελική επιλογή μας.

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε την διακόσμηση του χώρου μην πάτε μακριά. Εδώ είναι η έμπνευση που χρειάζεστε για να κάνετε τον χώρο σας βγαλμένο από deco περιοδικά του εξωτερικού. Πιθανότατα να σκέφτεστε ότι αναβάθμιση και μεγάλα έξοδα πάνε μαζί. Οχι, απαραίτητα.

Αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές που μπορεί να έχουν χαμηλό κόστος και ξεχωρίζουν για το design τους.

Στα ΙΚΕΑ θα βρείτε έπιπλα που δείχνουν ότι «μπήκατε σε μεγάλα έξοδα», αλλά είναι αρκετά χαμηλά σε κόστος.

Tα έπιπλα που ακολουθούν μπορούν να βρουν την θέση που τους ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας. Είναι πρακτικά, «έξυπνα» και δίνουν λύσεις στην καθημερινότητά σας. Δεν υπάρχουν «ιδανικά» έπιπλα. Υπάρχουν έπιπλα που καλύπτουν άψογα τις ανάγκες σας. Και αυτό τα κάνει ιδανικά.

Ενα φωτιστικό, μια συρταριέρα, ένα καθρέπτης, ένα αποθηκευτικός χώρος ιδανικός για το μπάνιο σας, μια πιατέλα σερβιρίσματος: τι σχέση έχουν όλα αυτά μεταξύ τους; Είναι απλό: είναι όλα οικονομικά και έχουν στιλ. Θα τα βρείτε στα ΙΚΕΑ.

Τραπέζι για φορητό υπολογιστή, € 59,99.