H&M Home
H&M Home
24|09|2018 14:15
SHARE
Η&Μ HOME

5+1 φθινοπωρινές τάσεις στη διακόσμηση από την Η&M Home


Νέα σεζόν, νέες ιδέες.

Η διακόσμηση στο σπίτι είναι μια δημιουργική διαδικασία που μπορεί να γίνει συναρπαστική.

Οι τάσεις τόσο στη μόδα όσο και στη διακόσμηση έρχονται και φέρνουν μαζί τους μια φιλοσοφία, έναν ακόμα τρόπο να βλέπουμε τα πράγματα. Το φθινόπωρο αρχίζει σιγά σιγά να δείχνει το φθινοπωρινό του πρόσωπο. Τα αέρινα υφάσματα, το λευκό και το μπλε της θάλασσας δίνουν την σκυτάλη σε χρώματα πιο σκούρα και σε υφάσματα πιο βαριά.

Το σπίτι γίνεται ένα cosy καταφύγιο που αγκαλιάζει ζεστά την κάθε στιγμή της ημέρας. Η H&M Home στις νέες της συλλογές για το φθινόπωρο μας δίνει έμπνευση και μεταμορφώνει το σπίτι μας, με luxury διαθέσεις.

Οι συλλογές Fall Luxe ,Looking for Shapes , Midnight Magenta, και Τouch of Luxury γίνονται μια δεξαμενή ιδεών για την διακόσμηση της νέας σεζόν.

Αυτές είναι οι τάσεις που ξεχωρίσαμε: 

1) Εντονες αποχρώσεις του κόκκινου: Κόκκινο, το επιβλητικό και ζεστό χρώμα της παλέτας που ντύνει το σπίτι μας το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα.

Το κόκκινο, σύμφωνα με τη νέα συλλογή της H&M, εισβάλλει στους πιο σκούρους τόνους του στο καθιστικό και στο υπνοδωμάτιο. Μαξιλάρια, ριχτάρια, σεντόνια. Στον καναπέ. Στο κρεβάτι. Βουργουνδί και μπορντώ. Αποχρώσεις με μια μεταμορφωτική δύναμη. 

2) Velvet: Luxury vibes. Το βελούδο, το ύφασμα που ντύνει το καθιστικό, με τρόπο επιβλητικό και αφοπλιστικά πολυτελή, είναι και πάλι εδώ.

Για την ακρίβεια δεν έφυγε ποτέ από το προσκήνιο της φθινοπωρινής και χειμερινής διακόσμησης.

3) Χρυσό: To χρυσό μπορεί πάρα πολύ εύκολα να περάσει την λεπτή γραμμή που χωρίζει το πολυτελές από το κιτς και να δημιουργήσει ένα αισθητικό αποτέλεσμα που «φωνάζει».

Αν το χρυσό μπει στο σπίτι με προσοχή, μπορεί να δώσει μια άλλη διάσταση στη διακόσμηση.

 

4) Το χρώμα του 2019:  Ενα χρώμα που αποπνέει πολυτέλεια, που μας φέρνει πιο κοντά με φύση. To σκούρο πράσινο (dark green), (που η εταιρεία PPG Paints ορίζει ως «Night Watch») είναι μια απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο του σπιτιού και μπορεί να αναβαθμίσει κάθε γωνιά του.

 

5) Γεωμετρία:  Η διακόσμηση του σπιτιού το 2018 αλλάζει γραμμή ή μάλλον, αποκτά περισσότερες. Τα γεωμετρικά σχήματα είναι τάση και εισχωρούν με δημιουργικό τρόπο σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού. Το σπίτι αποκτά ένα πιο μοντέρνο διακοσμητικό άγγιγμα και η μονοτονία σπάει. Τα γεωμετρικά σχήματα και μοτίβα είναι λεπτομέρεια που δεν θα περάσει απαρατήρητη.

 

6) Μεγάλα λουλούδια: Floral και το φθινόπωρο! Μεγάλα λουλούδια δίνουν μια αίσθηση ξεγνοιασιάς. Χαρούμενη διάθεση κόντρα στο φθινοπωρινό, υποτονικό mood.