Pexels/  Sarah Jane
Pexels/ Sarah Jane
KITCHEN TREND

Το χρώμα που θα δούμε στις πιο design κουζίνες το 2019 -Εχει κερδίσει τους interior designers


Στην κουζίνα συνθέτουμε γεύσεις και αναμνήσεις. Η μαγειρική γίνεται απόλαυση αν ο χώρος μάς εμπνέει.

Δεν έχουν τόση σημασία τα τετραγωνικά: η προσοχή που δίνουμε στις λεπτομέρειές της είναι αυτή που μετράει. 

Αν κρίνουμε από την συμπεριφορά του διαδικτυακού κοινού, οι ιδέες για την διακόσμηση της κουζίνας δεν έρχονται πρώτες στις αναζητήσεις. Το design του υπνοδωματίου και του καθιστικού συγκεντρώνει την μεγαλύτερη προσοχή. 

Θα έχει ενδιαφέρον, τη φετινή σεζόν να μην παραμελήσουμε το μικρό «εργαστήριο» του σπιτιού και να δώσουμε μια ευκαιρία στις προτάσεις των interior designers που στέκονται με επιμέλεια σε κάθε γωνιά του σπιτιού, με στόχο να την αναβαθμίσουν.

Στις διαδικτυακές μας βόλτες το 2018 είδαμε πολλά και διαφορετικά trends να διεκδικούν κομμάτι της προσοχής μας. Σίγουρα, δεν είναι κάτι απλό και εύκολο να αλλάζει εντελώς ένα δωμάτιο του σπιτιού, από την μία ημέρα στην άλλη. Είναι ωραίο η αναβάθμισή του να έρχεται σταδιακά και συστηματικά.

H interior stylist, Εmily Henderson, -σε άρθρο που διαβάσαμε στο MyDomaine-, δίνει μια υπέροχη πρόταση για το χρώμα που θα «βάψει» την κουζίνα μας τη νέα χρονιά. Αν είστε σε αναζήτηση χρώματος, δοκιμάστε το παρακάτω:

Το συγκεκριμένο χρώμα με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πράσινο -αλλά δεν είναι μόνο πράσινο.

Είναι μια μοναδική ανάμιξη πράσινου, μπλε και γκρι. Η αναλογία αυτών των τριών χρωμάτων γοητεύει.

Η εν λόγω σοφιστικέ και μυστηριακή απόχρωση εμπνέει. «Ξεκουράζει» τα μάτια. 

Καταφέρνει να μπαίνει στο σπίτι με άνεση, χωρίς να μας δεσμεύει. Συνδυάζεται υπέροχα με gold accents δημιουργώντας αίσθηση πολυτέλειας -χωρίς προσπάθεια. Ενα χρώμα μπορεί να αλλάξει την κουζίνα μας; Μπορεί.

Αρκεί να είναι ιδιαίτερο. Αυθεντικό. Μοντέρνο και παράλληλα κλασικό.

Η τέλεια ισορροπία.