KITCHEN DECORATION

Μικρή κουζίνα: 4 τρόποι να την οργανώσετε σωστά!


Η κουζίνα μπορεί να είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς χώρους του σπιτιού. Με φαντασία και οργανωτικότητα μπορείτε να αξιοποιήσετε τον χώρο ακόμα κι αν είναι λίγων τετραγωνικών.

Κουζίνες που έχουν ακαταστασία, πολλά διαφορετικά χρώματα και αντικείμενα που δεν χρειάζεται να είναι εκτεθειμένα δείχνουν ακόμα πιο μικρές. Μπορείτε με απλούς τρόπους να κάνετε την κουζίνα σας ένα από τα πιο αγαπημένα δωμάτια του σπιτιού σας.

1) Βάλτε τάξη: Ξεκαθαρίστε ποια αντικείμενα θέλετε να έχετε σε εξέχουσα θέση, ποια δεν χρειάζεστε και ποια χρειάζεστε σπάνια. Αδειάστε τα ντουλάπια σας από πράγματα που έχουν παλιώσει και δεν έχουν καμία χρησιμότητα.

2) Βάλτε χρώμα και φωτίστε την: Τα σκούρα χρώματα μικραίνουν την κουζίνα σας. Μπορείτε να την βάψετε με φωτεινά χρώματα και έτσι ο χώρος σας θα μεγαλώσει.

 

 

 

 

3) Κρεμάστε σκεύη – Προσθέστε ράφια: Μπορείτε να κρεμάσετε τηγάνια ή κατσαρόλες που έχετε σε ντουλάπια και εκεί να τοποθετήσετε αντικείμενα που χρησιμοποιείτε, σε όχι τόσο μεγάλη συχνότητα.

4) Αντικαταστήστε τις υπερμεγέθεις συσκεύες: Αν το ψυγείο ή ο φούρνος σας θέλουν αλλαγή, μην αγοράσετε και πάλι συσκευές ίδιου μεγέθους με αυτές που ήδη έχετε. Να επιλέξετε πιο μικρές, πιο λειτουργικές και πιο στιλάτες.