Η κατάψυξη είναι ένας «μαγικός χώρος».
Εκεί αποθηκεύουμε τα πιο σημαντικά πράγματα της κουζίνας, το φαγητό μας και πολλά άλλα χρήσιμα υλικά και συστατικά όταν θέλουμε να τα διατηρήσουμε για περισσότερο καιρό από ότι στο ψυγείο.
Θα λέγαμε ότι είναι ζωτικής σημασίας, καθώς χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τρόφιμα για πολύ καρό.
Η οργάνωση της κατάψυξης, όμως, μπορεί να γίνει δύσκολη υπόθεση.
Όλοι μας κάνουμε λάθη, καθώς παραλείπουμε να κάνουμε πράγματα που θα μας λύσουν τα χέρια.
Συγκεντρώσαμε τα 8 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όλοι μας στην οργάνωση της κατάψυξης και σας τα παρουσιάζουμε, όπως τα διαβάσαμε στο Apartment Therapy:
1. Αφήνεις την κατάψυξη να ζεσταθεί
Αν δεν βάλεις τη σωστή θερμοκρασία ή ανοιγοκλείνεις συνέχεια την πόρτα, η κατάψυξη ξεπαγώνει. Μην αφήνεις την πόρτα για πολύ ώρα ανοιχτή, ενώ επέλεξε την χαμηλή θερμοκρασία που πρέπει.