ΥΦΟΣ & ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Βάλε δέρμα στο σπίτι -Από καναπέ και κρεβάτι μέχρι τα αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά


 Αν και τα σαλόνια από δέρμα αποτέλεσαν το best seller της δεκαετίας του 80, πολλοί είναι εκείνοι που τα προτιμούν ακόμα και σήμερα.

Το δέρμα άλλωστε είναι ένα από τα πιο πολυτελή και φινετσάτα στοιχεία στη διακόσμηση, που χαρίζουν μίνιμαλ ύφος, επιβλητικότητα και κύρος σε ένα χώρο. Προσθέτει ζεστασιά και φιλόξενο χαρακτήρα, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες που η ανάγκη για gathering με φίλους και συγγενείς στο σπίτι γίνεται μεγαλύτερη.

Αν φοβάσαι το mix&match έχουμε να σου πούμε, πως το μοναδικό εφέ που δημιουργεί αυτό το υλικό ταιριάζει απόλυτα τόσο με το ξύλο, όσο και με το γυαλί, αλλά και το βελούδο κι έτσι σου δίνει μια ποικιλία από λύσεις διακόσμησης.

Παρακάτω θα βρεις πολλές design ιδέες για να εμπνευστείς!

  • Μικρές γωνιές του σπιτιού, όπου ιδανικά θα ήθελα να πίνω τον καφέ μου.

 

 

 

 

 

 

 

  • Δερμάτινα σαλόνια και πολυθρόνες που δίνουν ένα μίνιμαλ luxury στιλ στο χώρο, συνδυασμένα με άλλα υλικά όπως το ξύλο ή το βελούδο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Ντύσε την κρεβατοκάμαρα με δερμάτινα στοιχεία που χαρίζουν ένα touch πολυτέλειας  και κάνουν το χώρο πιο cozy.

 

 

 

 

 

 

  • Αν δεν θέλεις να ξοδέψεις μια περιουσία, οι δερμάτινες λεπτομέρειες μπορούν να μπουν στη διακόσμηση του σπιτιού σου με πιο απλούς τρόπους, όπως για παράδειγμα τα straps που στηρίζουν ράφια του τοίχου, τα σουπλά ή τα καλάθια αποθήκευσης, ακόμα και τα πουφ.