Shutterstock
Shutterstock
24|02|2017 20:30
SHARE
ΠΑΡΕ ΙΔΕΕΣ

Τα χρώματα που θα κάνουν την μικρή κουζίνα σου να δείχνει μεγαλύτερη


Ο μικρός χωρός δεν είναι μικρός...φαίνεται μικρός. Γιατί με την κατάλληλη απόχρωση, την κατάλληλη διαρρύθμιση των επίπλων και έναν εύστοχο διακοσμητικό συνδυασμό μπορείς να αλλάξεις ένα δωμάτιο θεαματικά και να δείξει πολύ μεγαλύτερο, αν είναι λίγα τα τετραγωνικά του.

Η κουζίνα, ένα από τα δωμάτια όπου περνάτε αρκετό χρόνο μέσα στη μέρα σας, είναι συνήθως το πιο αδικημένο του σπιτιού. Καθόλου φωτεινό τις περισσότερες φορές, συνήθως με λευκό τοίχο – μια τετριμμένη επιλογή, που κάνει τον χώρο να φαίνεται βαρετός- και καμία πινελιά δημιουργικότητας. Μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση αλλάζοντας το χρώμα του χώρου και επιλέγοντας αποχρώσεις που του δίνουν βάθος και τον φωτίζουν.

Το μπλε, το γκρι και το πράσινο είναι τρεις αποχρώσεις που κάνουν την διαφορά.

  •  Μπλε: Το μπλε της ηρεμίας, της χαλάρωσης. Ένα χρώμα που δεν συνηθίζεται να χρησιμοποιείται για κουζίνες. Να θυμάσαι ότι το λευκό με το μπλε αποτελούν ένα από τους πλέον κλασικούς και στιλάτους χρωματικούς συνδυασμούς. Αν δεν θέλεις όλη η κουζίνα σου να γίνει μπλε μπορείς απλά μια ταπετσαρία.

 

 

 

 

 

 

 

  • Γκρι: Είναι μια από τις συχνές επιλογές διακόσμησης. Τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού χώρου. Είναι πολύ εύκολο να συνδυαστεί με άλλα χρώματα (ακόμα και έντονα) και να προσαρμοστεί στο διακοσμητικό στιλ που θέλεις.

 

 

 

 

A photo posted by Design-and-that. (@designandthat) on Nov 15, 2016 at 4:34am PST

 

 

 

A photo posted by Mylittlegreyhome (@mylittlegreyhome) on Nov 13, 2016 at 10:48am PST

 

 

  • Πράσινο: Ρουστίκ διακόσμηση με κυρίαρχο το πράσινο. Πράσινο σκούρο ή ανοιχτό, σμαραγδί ή φυστικί, το αποτέλεσμα θα δείξει άκρως εντυπωσιακό. Φωτίζει τον χώρο και αποτελεί statement στην διακόσμηση της κουζίνας.

 

 

A photo posted by Himlekök (@himlekok) on Nov 14, 2016 at 5:38am PST

 

 

 

A photo posted by Amber Road (@amberroaddesign) on Nov 10, 2016 at 8:12pm PST

 

 

 

 

A photo posted by Sarah Healy (@sarsiehealy) on Nov 6, 2016 at 6:07pm PST