CHRISTMAS TREE DECORATION

8 τρόποι να κάνεις το (ψεύτικο) χριστουγεννιάτικο δέντρο σου να δείχνει πιο όμορφο


«It’s the most wonderful time of the year» για τους περισσότερους. Λαμπιόνια, γιρλάντες, στολίδια, ετοιμασίες για τις γιορτινές ημέρες. Μια ευκαιρία για αλλαγή παραστάσεων.

Τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου και τις πρώτες του Δεκεμβρίου, πολλοί επιστρατεύουν την φαντασία και το μεράκι τους για να στολίσουν ένα από τα εμβληματικά σύμβολα των γιορτών, το χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το σαλόνι μας. Η διακόσμησή του κάθε χρόνο γίνεται αφορμή για έρευνα στην αγορά, για αναζήτηση ιδεών μέσα από το Διαδίκτυο με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος. Αν η φετινή χρονιά σας βρίσκει με διάθεση να τηρήσετε το έθιμο και να στολίσετε δέντρο, σας έχουμε ιδέες για να κάνετε τη διαφορά και να εντυπωσιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν διαθέτετε ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ακολουθούν 10 τρόποι για να το δείτε να αλλάζει.

1) Τοποθετήστε λαμπερές χριστουγεννιάτικες μπάλες: Μπορεί να φοβάστε μην κάνετε το δέντρο να φαίνεται υπερβολικό, ωστόσο, αν δεν το φορτώσετε με επιπλέον στολίδια, οι μπάλες – καθρέπτες είναι μια επιλογή που θα εντυπωσιάσει.

 

2) Βάση – κορμός δέντρου: Αν η βάση του δέντρου σας είναι μεταλλική, μπορείτε να τοποθετήσετε ως βάση- κορμό δέντρου που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά.

 

3) Φιόγκοι: Αγαπημένο στολίδι που μπορεί να αναβαθμίσει την διακόσμηση του δέντρου. Τοποθετήστε κόκκινους φιόγκους και κάντε το να μοιάζει ακόμα πιο γιορτινό.

4) Kάντε το δέντρο να μυρίζει όμορφα: Μπορείτε να κάνετε το δέντρο να μυρίζει όμορφα προσθέτοντας αρωματικά στολίδια.

 

5) Αν θέλετε να προσθέσετε ύψος στο δέντρο, τοποθετήστε άδειους κουβάδες χρώματος ως βάση και καλύψτε τους με κόκκινο ύφασμα.

6) Καλάθι για βάση του δέντρου: Αν θέλετε να μην φαίνεται η μεταλλική βάση του δέντρου, τοποθετήστε ένα καλάθι ως βάση.

 

7) Χιόνι: Ένα διακοσμητικό τρικ που μπορεί να αλλάξει την εικόνα του δέντρου είναι να προσθέσετε στα κλαδιά του τεχνητό χιόνι.

8) Κορδέλες: Αν το δέντρο σας έχει κενά, μπορείτε πριν την τοποθέτηση των στολιδιών να προσθέσετε κόκκινες κορδέλες ως γιρλάντες. Ένα άκρως festive touch στην διακόσμησή του.