Με αυτό το χρώμα θα ντύσουμε τα σπίτια μας τη νέα χρονιά -Το απόλυτο τρεντ | 0 bovary.gr
Με αυτό το χρώμα θα ντύσουμε τα σπίτια μας τη νέα χρονιά -Το απόλυτο τρεντ | 0 bovary.gr
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Με αυτό το χρώμα θα ντύσουμε τα σπίτια μας τη νέα χρονιά -Το απόλυτο τρεντ


Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η αυθεντία στην επιστήμη του χρώματος και παγκοσμίως αναγνωρισμένη, Pantone, ανακοίνωσε το χρώμα της χρονιάς, για το 2017!

Λίγο καιρό λοιπόν πριν αποχαιρετήσετε το 2016, ο οργανισμός που καθορίζει τις χρωματικές τάσεις στον χώρο της μόδας σας προ(σ)καλεί να βάλετε στους νέους σας στόχους, μια πολύ «ζωντανή» απόχρωση, που θα σας ανανεώσει και αυτή είναι το «greenery», ένα σύνθετο «πάντρεμα» του κίτρινου και του πράσινου, που θυμίζει την άνοιξη και τη φύση, τη στιγμή που αναγεννάται.

" Το Greenery εισβάλλει στο 2017 για να μας προσφέρει την ελπίδα που λαχταράμε όλοι ", Leatrice Eiseman, executive director του Pantone Colour Institute.

Αυτό το χρώμα διαφέρει από τους περσινούς παστέλ τόνους του baby blue & baby pink, που απέπνεαν μια ηρεμία, ωστόσο έχει σκοπό σύμφωνα με τον οργανισμό, «να ικανοποιήσει την ολοένα και αυξανόμενη επιθυμία μας για ανανέωση, αναζωογόνηση και ενότητα, ενώ συμβολίζει την επανασύνδεση που αναζητούμε με τη φύση, με τους άλλους και με έναν μεγαλύτερο σκοπό».

Πώς μπορείτε να το συνδυάσετε:

  • Με glam χρυσές πινελιές σε αξεσουάρ.
  • Με έντονα, φωτεινά χρώματα που δημιουργούν αντιθέσεις.
  • Με λευκό, ιδιαίτερα αν ο συνδυασμός δημιουργεί γεωμετρικά σχέδια.
  • Με γήινα στοιχεία όπως το ξύλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε το βίντεο: