ΝΕW YEARS EVE PARTY

Δώσε λάμψη στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν -Εύκολοι τρόποι


Μικρές, πολύ μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν την μεγάλη διαφορά στο φετινό ρεβεγιόν.

Τους περισσότερους η αλλαγή της χρονιάς τους βρίσκει με αγαπημένα πρόσωπα, σε ένα πάρτι που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα. Το ρεβεγιόν θέλει φαγητό, ποτό να ρέει στα ποτήρια, μουσική και καλή διάθεση: η επιτυχία του θα είναι εγγυημένη. Μικρά τιπς μπορούν να κάνουν την ατμόσφαιρα στο σπίτι ακόμα πιο εορταστική. Δεν έχεις παρά να τα δοκιμάσεις. Δεν χρειάζονται πολύ από τον χρόνο σου, θέλουν λίγη από την φαντασία σου. Τους καλεσμένους σου θα τους περιμένουν πρωτότυπες εκπλήξεις. Βάλε κομφετί, βάλε γκλίτερ και δώσε έναν festive τόνο σε όλο το σπίτι.

1) Bar... με κομφετί!

Επιστράτευσε βάζα και ψηλά ποτήρια και βάλε κομφετί σε διάφορα χρώματα, μεγέθη και σχήματα. Το κομφετί αποφεύγεται από πολλούς γιατί ο καθαρισμός του θεωρείται... μπελάς.

Ωστόσο, τους καλεσμένους σου θα περιμένει μια πρωτότυπη έκπληξη όταν θα πάνε να βάλουν ποτό. (Την επόμενη μέρα, άσε την ηλεκτρική σκούπα να κάνει τη δουλειά της).

 

2) Μηνύματα και φωτογραφίες... για το καλό

Είναι μια τάση που έρχεται από το εξωτερικό και αρχίζει να βρίσκει τους αποδέκτες της και στην Ελλάδα. Την βλέπουμε πολύ στο Pinterest, γιατί να μην την προσαρμόσουμε στα μέτρα μας. Φράσεις και ατάκες που αγαπάς, θετικές και αισιόδοξες ...σε κορνίζες, γιορτινές κορνίζες. Τοποθέτησε από μία σε γωνιές του σπιτιού που αγαπάς και θα δεις ότι θα τραβήξουν το βλέμμα των καλεσμένων σου.

 

3) Mπαλόνια που λάμπουν: Ακρως εντυπωσιακό διακοσμητικό στοιχείο. Κόλλησε λίγα κομφετί στα μπαλόνια και δώσε μια ξεχωριστή λάμψη. Θα δεις ότι οι καλεσμένοι σου θα θέλουν μετά το τέλος της βραδιάς από ένα.

 

4) Φρέσκα λουλούδια

Τα χρώματα που κυριαρχούν στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν συνήθως είναι το κόκκινο, το μαύρο και οι μεταλιζέ αποχρώσεις. Κάνε τη διαφορά και να διακόσμησε το χώρο με φρέσκα, πολύχρωμα λουλούδια! Φέρνουν καλοτυχία και η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με άλλη διάθεση.

 

5) Βάλε χρυσόσκονη: Στολίδια λαμπερά, ναι, με χρυσόσκονη. Αν στολίσεις με λάμψη τον χώρο στο ρεβεγιόν, πότε θα το κάνεις; Τοποθέτησέ τα σε βάζα και ο χώρος θα αποκτήσει έξτρα γιορτινή πινελιά.