DECORATION TRENDS

Οι μεγάλες τάσεις στη διακόσμηση που θα δούμε το 2017


Αποχαιρετώντας το 2016, μπαίνουμε σε διαδικασία αλλαγών, νέων ξεκινημάτων, ανανέωσης.

Το σπίτι μας, ο χώρος που μας καθρεπτίζει οφείλει τη νέα χρονιά να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα τον κάνουν να ξεχωρίζει, να μας γεμίζει θετικά συναισθήματα, να είναι λειτουργικός και να ομορφαίνει την καθημερινότητά μας.

Χώροι που θα μας εμπνέουν, θα μας αποσυμπιέζουν και θα μας χαλαρώνουν από τους ασφυκτικούς ρυθμούς της κάθε ημέρας μας, θα έχουν «κάτι να πουν».

Η κομψότητα δεν είναι θέμα οικονομικών δυνατοτήτων, είναι θέμα οπτικής και αισθητικής, προσωπικού γούστου. Δεν είναι δύσκολο να δώσουμε στο σπίτι άλλο αέρα.

Αρκεί να έχουμε ανοιχτούς τους ορίζοντές μας, ώστε να δεχόμαστε τις νέες ιδέες και να τις εφαρμόζουμε σε αρμονία με το υπόλοιπο σπίτι. Αγάπησε τον χώρο σου και να είσαι σίγουρη ότι σου ανταποδώσει την αγάπη με το να σε κάνει να νιώθεις όμορφα την κάθε στιγμή που ζεις μέσα σε αυτό.

Το 2017 είναι μια χρονιά με χρώμα, με πρωτοτυπία. Οι τάσεις που θα δούμε στη διακόσμηση τη νέα χρονιά, πάνε το design ένα βήμα παρακάτω.

1) Τα μέταλλα... μαζί:

Το 2017 κάνει τη διαφορά και συνταιριάζει αρμονικά το χρυσό, το ασήμι και τον χαλκό. Μix n' match στα μέταλλα.

 

2) Επιπλα... με χνούδι: Σαν αυτό της φωτογραφίας. Το 2017 τα αγαπά, δίνουν στο σπίτι ξεχωριστό στιλ.

 

3) Τερακότα: Απόχρωση που ζεσταίνει το σπίτι και επιστρέφει δυναμικά τη νέα χρονιά, πηγαίνοντας τη διακόσμηση του σπίτιου σε άλλο επίπεδο.

 

4) Με έμπνευση από την έρημο: Μικρά διακοσμητικά στοιχεία (όπως κάκτοι) εμπνευσμένα από την έρημο. Ο συνδυασμός χρυσού και λευκού δίνει άλλο touch στη διακόσμηση.

 

5) Ταπετσαρία: Η ταπετσαρία έχει το δικό της, δυναμικό ρόλο στη διακόσμηση του σπιτιού. Τα έντονα μοτίβα μπορεί να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο design αλλά ιδιαίτερη προσοχή στο πώς θα εναρμονιστούν με τον εκάστοτε χώρο.

 

6) Στοιχεία από τη φύση: Επιστροφή στη φύση με διακοσμητικά στοιχεία σε γήινες αποχρώσεις και τη λάμψη του ήλιου. Ξύλινα έπιπλα, ουδέτεροι χρωματισμοί. Μια τάση που θα κυριαρχήσει τη νέα χρονιά.

 

7) H αξία του χειροποίητου: Χειροποίητα υφάσματα και διακοσμητικά που δίνουν στον χώρο μια ακόμα πιο ζεστή νότα. Το 2017 θα αγκαλιάσει έντονα την τάση.