COLOR PAINTING

Tα 7 χρώματα που θα κυριαρχήσουν φέτος στη διακόσμηση


«Τι χρώμα να βάψω αυτό το δωμάτιο;».

Πόσες φορές το έχεις αναρωτηθεί, πόσες φορές έχεις μπερδευτεί, πόσες φορές έχεις κάνει τη λάθος επιλογή. Κάνεις έρευνα, συναντάς μπροστά σου τις ίδιες, βαρετές επιλογές. Καταλήγεις να βάψεις το δωμάτιο του σπιτιού, όπως δεν θα ήθελες πραγματικά. Γιατί ίσως δεν έχεις κάνει τελικά την σωστή έρευνα, δεν έχεις διευρυμένες, πρωτότυπες επιλογές που θα δώσουν στον χώρο το κάτι διαφορετικό.

Τα χρώματα είναι αυτά που δίνουν ύφος και άποψη στη διακόσμηση, αποπνέουν συναισθήματα, μεταμορφώνουν τον χώρο, του αλλάζουν «διαστάσεις».

Ενα λάθος χρώμα μπορεί να «καταστρέψει» ένα δωμάτιο, ένα διαφορετικό χρώμα μπορεί να το αναδείξει, να του δώσει άλλη διάσταση. Κάθε διακοσμητής βλέπει με το δικό του πρίσμα την κάθε απόχρωση, ωστόσο οι περισσότεροι συμφωνούν στο εξής: πάντα η επιλογή μας πρέπει να γίνεται με γνώμονα την υψηλή αισθητική και τα συναισθήματά της.

Αυτό που μας χαλαρώνει, αυτό που ξυπνά θετικά αισθήματα, αυτό που ντύνει με αρμονία τον χώρο, αυτό είναι το «σωστό» χρώμα.

Παρακάτω ακολουθούν τα χρώματα που θα δούμε να κυριαρχούν τη νέα χρόνια. Την υποδεχόμαστε με έμπνευση και δημιουργικότητα.

1) Ιce Blue

 

 

2) Guacamole

 

3) Sand

 

4) Dusty rose

 

5) Sealskin

 

6) Μουσταρδί

 

7) Greige