ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ

Πώς ένας ηθοποιός έκανε κουκλίστικο ένα διαμέρισμα μόλις 14 τετραγωνικών


Εντυπωσιακά σπίτια. Χλιδάτες επαύλεις. Διαμερίσματα με ξενοδοχιακές ανέσεις. Εξαιρετικό ντιζάιν και πολυτέλεια.

Στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σπίτια των διασήμων, εκείνων των ανθρώπων που περπατούν στο κόκκινο χαλί, εμφανίζονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, ποζάρουν στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών, πρωταγωνιστούν στη μεγάλη οθόνη. Υπογράφουν χρυσά συμβόλαια με τα γνωστότερα brands.

Αν ωστόσο πιστεύετε ότι ένα πανέμορφο σπίτι πρέπει να είναι και τεράστιο ή αχανές, τότε ο ηθοποιός Αντοντι Τριόλο, αποδεικνύει ότι το γούστο δεν μετριέται σε μέγεθος και κάνει πράξη τη φράση «τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκαλάκι».

Εχοντας μετακομίσει στην Upper West Side της Νέας Υόρκης έπρεπε να βρει τη δική του στέγη. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης του κατέληξε σε μια επιλογή που ο ίδιος χαρακτήρισε αρχικά «προσωρινή», αφού επρόκειτο για ένα μικροσκοπικό στούντιο.

Καθαρό. Το μπάνιο ανακαινισμένο. Το ενοίκιο φθηνό. Τρεις παράγοντες που έπαιξαν ρόλο στην απόφαση του, αφού δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση να καταφέρεις να ζήσεις σε ένα σπίτι μόλις 14 τετραγωνικών μέτρων!

Αφότου υπέγραψε το συμβόλαιο του, ο σταρ του « How to Be Single » αγκάλιασε την επιλογή του και άρχισε να αναδιαμορφώνει το χώρο προκειμένου να τον κάνει πολυλειτουργικό και να εκμεταλλευτεί κάθε του γωνιά, αφού σύμφωνα με τον ίδιο κάθε χώρος μπορεί να λειτουργήσει διττά.

Ο Τριόλο, που έχει πάρει πτυχίο αρχιτεκτονικής από το πανεπιστήμιο του Temple, εμπνεύστηκε από την πράσινη κουβέρτα – δώρο της μαμάς του και έβαψε σημεία του σπιτιού στο ίδιο χρώμα.

 

Αφαίρεσε ό,τι υπήρχε στην κουζίνα και τοποθέτησε στον τοίχο τα μεταλλικά ράφια που χρησιμοποιεί ως οργανωτικό και αποθηκευτικό χώρο.

Ο πάγκος χρησιμοποιείται και ως γραφείο για τον ηθοποιό.

Για να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες αποθήκευσης αγόρασε πολλά μεγάλα καλάθια που τοποθέτησε το ένα δίπλα στο άλλο.

Επειτα από έξι χρόνια ομολογεί ότι δεν έχει σκοπό να αλλάξει σπίτι!

 

Eντυπωσιακό και το πριν με το μετά: