Το τέλειο σπίτι με πολυθρόνες, καρέκλες τραπεζαρίας και έπιπλα χωλ που ξεχωρίζουν | 0 bovary.gr
Το τέλειο σπίτι με πολυθρόνες, καρέκλες τραπεζαρίας και έπιπλα χωλ που ξεχωρίζουν | 0 bovary.gr
13|02|2017 14:00
SHARE
DESIGN PLUS

Το τέλειο σπίτι με πολυθρόνες, καρέκλες τραπεζαρίας και έπιπλα χωλ που ξεχωρίζουν


Όλοι μας θέλουμε ένα σπίτι στυλάτο και καλαίσθητο που θα τραβάει την προσοχή και θα εντυπωσιάζει τους επισκέπτες μας με την μοναδική του κομψότητα και το πρωτοποριακό του design. Γι’ αυτό τα έπιπλα χωλ, οι πολυθρόνες και οι καρέκλες τραπεζαρίας (τα βασικότερα έπιπλα υποδοχής δηλαδή) θα πρέπει να είναι προσεκτικά επιλεγμένα και συνδυασμένα μεταξύ τους για το τέλειο αποτέλεσμα!

Πού μπορούμε να βρούμε όμως τις καλύτερες πολυθρόνες, τις πιο άνετες και κομψές καρέκλες τραπεζαρίας και τα πιο φιλόξενα έπιπλα χωλ και κυρίως πώς θα τα ταιριάξουμε σωστά;

Ακολουθούν μερικές έξυπνες προτάσεις και tips για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας!

Καλωσορίσατε! Περάστε..

Τα έπιπλα χωλ είναι τα πρώτα που βλέπουν οι επισκέπτες σας όταν μπαίνουν στο σπίτι σας και αυτομάτως τους δημιουργούν υποσυνείδητα την πρώτη εντύπωση για την γενικότερη αισθητική του χώρου και φυσικά για το γούστο σας. Γι’ αυτό είναι από τα στοιχεία που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα όταν τα επιλέγετε.

Το μυστικό εδώ είναι να συνδυάσετε το παραδοσιακό με το μοντέρνο, διατηρώντας έναν μίνιμαλ στυλ. Επιλέξτε το πιο βασικό και απαραίτητο στοιχείο από τα έπιπλα χωλ, τον καλόγερο αλλά δώστε σε αυτό το τόσο κλασικό κομμάτι μία μοντέρνα φουτουριστική νότα κάνοντας το ταυτόχρονα χρηστικό αντικείμενο αλλά και fashionstatement.

Σας προτείνουμε τον καλόγερο Limbo Orange κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα με πορτοκαλί ηλεκτροστατική βαφή και εντυπωσιακό σχεδιασμό με μεγάλη χωρητικότητα και εξαιρετική αντοχή.

Καθίστε αναπαυτικά στο σαλόνι

Μετά το χωλ, ο αμέσως επόμενος χώρος υποδοχής των επισκεπτών σας είναι το σαλόνι που θα πρέπει να είναι εξαιρετικά άνετο και αναπαυτικό αλλά και με μεγάλη χωρητικότητα για τους καλεσμένους σας. Για να το επιτύχετε αυτό, επενδύστε σε κομψές και εντυπωσιακές πολυθρόνες σαλονιού, κορυφαίου design, που δίνουν μία σύγχρονη νότα ακόμα και στο πιο κλασικό σαλόνι.

 

Στις πολυθρόνες του DesignPlusμας τράβηξε την προσοχή η μεγαλειώδης πολυθρόνα Cafehaus Fuchsia με βελούδινη επένδυση και καπιτονέ πλάτη σε αριστοκρατικό στυλ, που συνδυάζει την άνεση της πολυθρόνας με το πρακτικό ύψος καρέκλας δημιουργώντας μία προσιτή πολυτέλεια για το σαλόνι σας.

Ελάτε για φαγητό

Και μετά το σαλόνι περνάμε στην τραπεζαρία για φαγητό, όπου εύκολα κατανοούμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι καρέκλες τραπεζαρίας στην άνεση και την ευχαρίστηση των επισκεπτών μας. Επιπλέον οι καρέκλες τραπεζαρίας μπορούν να δώσουν ακόμα και στο πιο απλό τραπέζι, ένα πραγματικά μοντέρνο στυλ.

 

Προτιμήστε τις Econo Slim Fairy σε εντυπωσιακό πράσινο κυπαρισσί χρώμα από 100% πολυεστέρα και σκελετό με ξύλο οξιάς σε διαχρονικό σχεδιασμό που παρέχει άνεση και ζεστασιά.

 

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Design Plus και βρείτε ακόμα περισσότερα έπιπλα για κάθε ανάγκη του μοντέρνου σπιτιού σας.