Shuttestock
Shuttestock
27|02|2017 18:00
SHARE
ΑΕΡΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

Oι 5 τάσεις στη διακόσμηση που θα κυριαρχήσουν την φετινή άνοιξη


Λίγο πριν την άνοιξη, θέλουμε να ανανεώσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τον χώρο μας.

Το σπίτι μπορεί να «ανθίσει» αν του προσθέσουμε μικρές πινελιές φρεσκάδας.

Το Pinterest τόσο για τη μόδα, όσο και τη διακόσμηση, δίνει ιδέες! Η άνοιξη του 2017 φέρνει στο σπίτι μας τον «χαλκό», την τάση «χούγκα» (τον δανέζικο τρόπο αντίληψης για την ευτυχία που έχει προχωρήσει τόσο στη μόδα όσο και τη διακόσμηση και αγαπά την άνεση) και το blue navy.


1) Xαλκός: Ο χαλκός είναι hot τάση στη διακόσμηση τον φετινό χειμώνα. Το ιδιαίτερο χρώμα του μπορεί να δώσει μια ξεχωριστή διακοσμητική πινελιά στον χώρο.

 

A post shared by neateideas (@neateideas) on Feb 26, 2017 at 1:49am PST

 

 

A post shared by BothyBlue (@bothyblue) on Feb 24, 2017 at 10:35am PST

 

A post shared by PASX Interiors (@pasxinteriors) on Feb 22, 2017 at 9:27am PST

2) Ταπετσαρία από... μάρμαρο («marble wallpaper»): Είναι μια τάση που την βλέπουμε συνεχώς στο Pinterest. Το μάρμαρο μπορεί να μπει στο σπίτι με πρωτότυπους τρόπους αρκεί να υπάρχει φαντασία. Ενας άκρως στιλάτος και οικονομικός είναι η ταπετσαρία.

 

A post shared by Ladybird Designs (@ladybirddsgns) on Feb 21, 2017 at 4:58pm PST

3) Ακρυλικό: Η' αλλιώς plexiglass. (που χρησιμοποιείται αντί του γυαλιού- είναι ελαφρύτερο και ανθετικτικότερο από αυτό) Eίναι ένα υλικό που μπαίνει στο σπίτι μας την φετινή άνοιξη σύμφωνα με το Pinterest. Ακρυλικό στα έπιπλα. Μεγαλώνει το χώρο.

 

A post shared by Plexi-Craft (@plexicraft) on Feb 25, 2017 at 3:53pm PST

 

 

A post shared by Plexi-Craft (@plexicraft) on Feb 24, 2017 at 4:17am PST

4) Ηygge: Είναι η δανέζικη αντίληψη για τη ευτυχία και προφέρεται «χούγκα». Η λέξη «χούγκα» περιγράφει το συναίσθημα ή τη διάθεση που προκύπτει από την ευχαρίστηση που σου δημιουργείται όταν κάνεις τις απλές, καθημερινές στιγμές πιο όμορφες. Mπαίνει στη διακόσμηση με πινελιές που αποπνέουν ζεστασιά και άνεση.  Είναι η τάση της άνοιξης.

 

A post shared by Name (@amandajng) on Feb 27, 2017 at 12:19am PST

 

5) Νavy BLue: Eίναι το νέο μαύρο. Eίναι ένα χρώμα που θα κυριαρχήσει στη μόδα αλλά και τη διακόσμηση τη νέα χρονιά. Αναβαθμίζει το χώρο.