O ευκολότερος και φθηνότερος τρόπος να ανανεώσεις την κουζίνα σου | 0 bovary.gr
O ευκολότερος και φθηνότερος τρόπος να ανανεώσεις την κουζίνα σου | 0 bovary.gr
02|04|2017 17:56
SHARE
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!

O ευκολότερος και φθηνότερος τρόπος να ανανεώσεις την κουζίνα σου


Η κουζίνα, ένας από τους πιο δημιουργικούς και φιλόξενους χώρους του σπιτιού μπορεί να ανανεωθεί με πολύ μικρό κόστος σύμφωνα με διάσημη διακοσμήτρια Joanna Gaines.

Η άνοιξη προστάζει αλλαγές. Αν η κουζίνα σας χρειάζεται ανανέωση, ακολουθείστε τις συμβουλές της ειδικού και δείτε την να μεταμορφώνεται! Η ανακαίνιση μπορεί να μην είναι μια τόσο χρονοβόρα και δαπανήρη διαδικασία, αν σκεφτείτε έξυπνα!

Σύμφωνα με την ειδικό, πέντε πράγματα μπορούν να φέρουν την μεγάλη αλλαγή στην κουζίνα σας:

1)      Ενα διαφορετικό backsplash (πρόκειται για το κάλυμμα στον τοίχο της κουζίνας που βρίσκεται ανάμεσα στα πάνω και κάτω ντουλάπια της κουζίνας, ακριβώς πίσω από το νεροχύτη).

2)      Νέο χρώμα στα ντουλάπια

3)      Αλλαγή φωτισμού

4)      Ενα καλό ξεκαθάρισμα

5)      Νέα αξεσουάρ

«Πάντα μου αρέσει να ξεκινώ με το backsplash. Αν η κουζίνα είναι μικρή, τόσο το καλύτερο. Μπορείτε να βρείτε ένα οικονομικό πλακάκι και να «παίξετε» με το σχέδιό του. Αντί να αγοράσετε καινούρια ντουλάπια, μπορείτε να βάψετε αυτά που έχετε. Ο νέος φωτισμός θα μεγαλώσει το χώρο. Κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα και πετάξτε τα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε. Κρατήστε τα αντικείμενα που πραγματικά σας είναι χρήσιμα και σας κάνουν χαρούμενες».

 

 

 

 

 

A post shared by Magnolia (@magnolia) on Mar 1, 2016 at 8:00am PST