Φυτά που βγαίνουν μέσα από τα έπιπλα, η νέα μανία στη διακόσμηση  | 0 bovary.gr
Φυτά που βγαίνουν μέσα από τα έπιπλα, η νέα μανία στη διακόσμηση | 0 bovary.gr
07|04|2017 17:06
SHARE
ΜΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Φυτά που βγαίνουν μέσα από τα έπιπλα, η νέα μανία στη διακόσμηση


Οταν το σπίτι ανθίζει με μια αναζωογονητική αίσθηση φρεσκάδας.


Μια εντελώς διαφορετική τάση που έχει γίνει μανία στο εξωτερικό. Φυτά που βγαίνουν μέσα από τραπεζάκια, φωτιστικά. Στο σαλόνι, στην κουζίνα, στο μπάνιο. «Living furniture»: όταν τα έπιπλα αποκτούν ζωή.

Tα φυτά αγκαλιάζουν τα πιο απίθανα σημεία του σπιτιού. Τα σπίτι αποκτά δροσιά, χρώμα, τα επίπεδα στρες μειώνονται, τα επίπεδα χαλάρωσης και ευεξίας αυξάνονται.

Ο συγκεκριμένος τρόπος εναλλακτικής διακόσμησης των φυτών εσωτερικού χώρου γνωρίζει μεγάλη απήχηση και το Pinterest που μαρτυρά πάντα τις νέες τάσεις σε μόδα, ομορφιά και διακόσμηση, ήδη έχει κατακλυστεί από την τάση.

Με μια μικρή διακοσμητική αλλαγή, η φύση μπαίνει στο σπίτι και γίνεται σύμμαχος της θετικής μας ψυχολογίας. Ας σημειώσουμε ότι η αυθεντία στην επιστήμη του χρώματος και παγκοσμίως αναγνωρισμένη, Pantone, ανακοίνωσε ότι το χρώμα της χρονιάς, για το 2017 είναι το πράσινο. «Το Greenery εισβάλλει στο 2017 για να μας προσφέρει την ελπίδα που λαχταράμε όλοι " αναφέρει η Leatrice Eiseman, executive director του Pantone Colour Institute.

 

Φωτογραφίες: Pinterest