Instagram /zarahome & Instagram /hm_home
Instagram /zarahome & Instagram /hm_home
12|04|2017 15:22
SHARE
ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Φλοράλ διακόσμηση -Ντύσε το σπίτι σου λουλούδια, 16 πολύχρωμες ιδέες


Τα λουλούδια είναι ο προάγγελος μιας από τις πιο ευχάριστες και πολύχρωμες εποχές: της άνοιξης.

Εμφανίζονται από τα τέλη Φεβρουαρίου για να θυμίσουν σε όλους ότι η άνοιξη βρίσκεται προ των πυλών.

Λουλούδια στους κήπους των σπιτιών, τα πάρκα, τις βεράντες, τους δρόμους, τους αγρούς. Μυρίζουν υπέροχα, δίνουν χρώμα και ζωντάνια στην καθημερινότητα μας, αλλάζουν την ψυχολογία μας γεμίζοντας μας με θετική ενέργεια. Γίνονται πηγή έμπνευσης για το χώρο της μόδας που τα κεντά επάνω στα είδη ένδυσης και υπόδησης, αλλά και τον κόσμο της ομορφιάς που τα χρησιμοποιεί ως συστατικό των προϊόντων της.

Τα πολύχρωμα και ανθισμένα λουλούδια επανέρχονται ως τάση και κυριαρχούν σε έναν ακόμα τομέα της ζωής μας, τη διακόσμηση, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα χαρούμενο περιβάλλον, στο οποίο θα μπορείτε να χαλαρώνετε και να περάσετε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Παρακάτω ακολουθούν υπέροχες φλοράλ προτάσεις για να εμπνευστείτε και να τις υιοθετήσετε!

  • Χρησιμοποιήστε χαρούμενα και ζωηρά χρώματα στους τοίχους των δωματίων σας για να ανανεώσετε την εικόνα κάθε χώρου με τον πιο εύκολο τρόπο. Μερικές πινελιές είναι αρκετές για να το πετύχετε. Διαφορετικά μπορείτε να επενδύσετε σε μια φλοράλ ταπετσαρία που θα «ντύσει» την επιφάνεια τους. Αν σας αρέσει η ρομαντική διάθεση, επιλέξτε παστέλ αποχρώσεις. Αν από την άλλη πλευρά επιθυμείτε να βάλετε λίγη ένταση στη ζωή σας, οι αντιθέσεις των χρωμάτων είναι must. Μην φοβηθείτε να το συνδυάσετε με άλλα μοτίβα. Αυτό θα κάνει την αισθητική του χώρου σας ακόμα πιο μοντέρνα.

 

 

 

 

houseandgarden.co.uk
houseandgarden.co.uk
  • Διαλέξτε λινοσκεπάσματα με μοτίβα λουλουδιών για την κρεβατοκάμαρα σας και δώστε πιο ρομαντικό ύφος στο περιβάλλον της. Κρεμάστε κάδρα με φλοράλ πριντς ή κουρτίνες για να κάνετε μια πολύ γρήγορη αλλαγή που θα φέρει την άνοιξη κοντά σας. Το παιχνιδιάρικο ύφος αυτής της τάσης χαρίζει μεγάλη διακοσμητική ευελιξία

 

 

 

 

 

 

houseandgarden.co.uk
houseandgarden.co.uk
  • Είτε σε έντονες είτε σε παλ αποχρώσεις το φλοράλ είναι μια ιδανική λύση διακόσμησης ακόμα και για τους χώρους που έχουν κλασικό ή και βιομηχανικό χαρακτήρα. Βάλτε αντικείμενα με αυτό το μοτίβο, όπως μαξιλάρα, ριχτάρια, βάζα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και θα ταιριάξουν αρμονικά με το χώρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Ακόμα και το μπάνιο σας, ο πιο προσωπικός χώρος του σπιτιού, μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα τροπικό περιβάλλον. Κρεμάστε μια κουρτίνα με μεγάλα φλοράλ μοτίβα, διακοσμήστε με λουλουδάτα αξεσουάρ μπάνιο. Βάλτε ένα βάζο με φυτό εσωτερικού χώρου.