Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει στο Χόλιγουντ με... στιλ -Το αρχοντικό που αγόρασε για 25 εκατ. δολάρια [βίντεο] | 0 bovary.gr
Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει στο Χόλιγουντ με... στιλ -Το αρχοντικό που αγόρασε για 25 εκατ. δολάρια [βίντεο] | 0 bovary.gr
16|04|2017 16:45
SHARE
ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει στο Χόλιγουντ με... στιλ -Το αρχοντικό που αγόρασε για 25 εκατ. δολάρια [βίντεο]


Με... στιλ επιστρέφει στο Χόλιγουντ η Αντζελίνα Τζολί. Επιστροφή στο Χόλιγουντ σαν τόπος μόνιμης κατοικίας ξανά, μετά το διαζύγιο. 

Επτά μήνες περίπου μετά το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ η χολιγουντιανή ηθοποιός φαίνεται ότι βρήκε τη νέα της φωλιά, το σπίτι όπου θα στεγάσει την ίδια και τα έξι παιδιά της στη νέα φάση της ζωής τους. 

Μετά το χωρισμό της η ηθοποιός μαζί με τα έξι της παιδιά εγκατέλειψε το σπίτι που έμεναν στο Χόλιγουντ για ένα άλλο στην Καλιφόρνια. Και τώρα, επτά μήνες μετά, και ενώ οι φήμες την ήθελαν να μετακομίζει στο Λονδίνο μόνιμα, η Τζολί επιστρέφει στο Χόλιγουντ, στην ίδια περιοχή, δηλαδή, που μένει και ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της. Η απόφασή της μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς, όπως είχε πει την πρώτη φορά που έσπασε τη σιωπή της για το διαζύγιό της, στόχος τους με τον Μπραντ Πιτ είναι να μείνουν ενωμένοι σαν οικογένεια. 

Το καινούριο σπίτι της Τζολί είναι ένα αρχοντικό του 2013 στο οποίο έζησε ο σκηνοθέτης Σεσίλ Ντεμίλ μέχρι το θάνατό του το 1959 και αργότερα στέγασε τον συγγραφέα Ρίτσαρντ Γκρόσμαν και την σύμβουλο τέχνης Λίζα Λάιονς. Το σπίτι βγήκε στο σφυρί τον περασμένο Μάρτιο έναντι 25 εκατ. δολαρίων και σύμφωνα με το ΤΜΖ ήρθε στην ιδιοκτησία της ηθοποιού έναντι ποσού κοντά σε αυτό που ζητούνταν αρχικά. 

Το σπίτι διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες, 10 μπάνια και φυσικά, τεράστιους εξωτερικούς χώρους, όπου υπάρχουν ακόμη δύο κτίσματα, ένα σπίτι δίπλα στην πισίνα και ένα ακόμη στούντιο. 

Οπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο εκτός από την εξαιρετική αισθητική του το σπίτι διακρίνεται και για την εντυπωσιακή θέα του στον ωκεανό.