Η Κένταλ Τζένερ πουλάει το σπίτι της για 1.6 εκατομμύρια δολάρια | 0 bovary.gr
Η Κένταλ Τζένερ πουλάει το σπίτι της για 1.6 εκατομμύρια δολάρια | 0 bovary.gr
ΑΠΛΑ & ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Η Κένταλ Τζένερ πουλάει το σπίτι της για 1.6 εκατομμύρια δολάρια


Αν και η Κιμ Καρντάσιαν κατέχει τον τίτλο της διασημότερης από όλες τις αδερφές αυτής της οικογένειας, η Κένταλ Τζένερ είναι αυτή που κατάφερε να κερδίσει τις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων υψηλής ραπτικής και να βάλει στους τραπεζικούς της λογαριασμούς εκατομμύρια δολάρια αμέσως μετά την ενηλικίωση της.

Η δεύτερη μικρότερη κατά σειρά, ετεροθαλής αδερφή της Κιμ είναι πια ένα από τα πιο αγαπητά it girls της εποχής, που επηρεάζουν και καθορίζουν πολλές φορές τα δρώμενα της μόδας.

Και τι σου συμβαίνει όταν έχεις έναν τέτοιο ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο;

Πέρα από τις χρηματικές απολαβές, λογικό είναι η Κένταλ να έχει δημιουργήσει μια τεραστίων διαστάσεων γκαρνταρόμπα με ρούχα και αξεσουάρ, η οποία καλύπτει τις ανάγκες της.

Επειδή όμως αυτή η γκαρνταρόμπα φαίνεται να εμπλουτίζεται διαρκώς και να μεγαλώνει, η νεαρή συνειδητοποίησε πως δεν τη χωράει ο τόπος και έχοντας αλλάξει σπίτι, αποφάσισε να πουλήσει το διαμέρισμα της, όπως γράφουν τα ξένα μέσα.

Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται στο Λος Άντζελες και η τιμή του φτάνει μόλις τα 1,6 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η αγορά του από το μοντέλο έγινε το Μάιο του 2014 για 1,3 εκατομμύρια δολάρια, όταν ήταν 18 ετών.

Πρόκειται για ένα πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή Wilshire. Είναι ψηλοτάβανο, ευρύχωρο και διαθέτει υπέροχη θέα και φως χάρη στα πολλά παράθυρα του και neutral διακόσμηση, δύο υπνοδωμάτια, τρία μπάνια.Οι ανέσεις του διαμερίσματος ξεχωρίζουν.

Το κτίριο στο οποίο βρίσκεται έχει θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο, αίθουσα συναντήσεων.

Δείτε το εσωτερικό του διαμερίσματος στις παρακάτω φωτογραφίες.