Διαχωριστικά βεράντας: Πώς θα προστατεύσεις το μπαλκόνι σου από τα αδιάκριτα βλέμματα  | 0 bovary.gr
Διαχωριστικά βεράντας: Πώς θα προστατεύσεις το μπαλκόνι σου από τα αδιάκριτα βλέμματα | 0 bovary.gr
13|07|2017 14:30
SHARE
ΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Διαχωριστικά βεράντας: Πώς θα προστατεύσεις το μπαλκόνι σου από τα αδιάκριτα βλέμματα


Καλοκαίρι στο σπίτι ίσον βεράντα και βεράντα ίσον καταφύγιο.

Εκεί όπου τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες περνάμε μεγάλο μέρος της ημέρας μας όσο βρισκόμαστε στο σπίτι.

Το πώς θα διαμορφωθεί αισθητικά η βέραντα είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου. Η διαρρύθμισή της γίνεται με γνώμονα τα τετραγωνικά της αλλά και τις ανάγκες μας. Με μεράκι μπορεί να δημιουργηθεί ένας μικρός παράδεισος δροσιάς στο σπίτι, ένας χώρος όπου θα μπορείτε με ασφάλεια να περνάτε ευχάριστες στιγμές. Kαι όπου ασφάλεια, βάλτε σε μια παρένθεση και την προστασία από τα αδιάκριτα καθώς, κακά τα ψέματα, η απόσταση που χωρίζει πλέον τα διαμερίσματα μεταξύ τους είναι σχεδόν μηδενική. Υπάρχουν διακριτικοί τρόποι να θέσετε «όρια» και να «απομονώσετε» τον χώρο, προστατεύοντας την ιδιωτικότητά σας.

Με μικρό κόστος μπορείτε να κάνετε το μπαλκόνι σας έναν χώρο που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα και καθόλου «σφιγμένα». Δώστε στιλ σε έναν από τους ωραιότερους χώρους του σπιτιού που το καλοκαίρι έχει την τιμητική του. Σίγουρα υπάρχει πάντα η πολύτιμη βοήθεια των ειδικών στους οποίους μπορείς να απευθυνθείς αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις μόνη σου. Υπάρχει όμως και το μεράκι σου και η δημιουργικότητά σου που μπορούν να κάνουν θαύματα.

Καλαμωτή, φυτά και παραβάν είναι μερικοί από τους τρόπους διαχωρισμού της βεράντας σας. Πάρτε ιδέες από τις φωτογραφίες που ακολουθούν και προσαρμόστε τες στο δικό σας χώρο.

1) Καλάμια 

 

 

 

 

 

 

 

 

2) Ντύστε τον χώρο με φυτά 

 

 

 

 

3) Βάλτε παραβάν