Unsplash
Unsplash
08|11|2017 08:16
SHARE
INTERIOR DESIGN

Τα 5 πράγματα στα οποία οι διακοσμητές δεν ξοδεύουν πολλά χρήματα


Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων επιστρατεύοντας την αισθητική, την φαντασία, το πρακτικό και οργανωτικό πνεύμα τους μπορούν να μεταμορφώσουν το σπίτι μας.

Να δημιουργήσουν από την αρχή έναν χώρο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας, θα μας γεννά ευχάριστα συναισθήματα, θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά μας. Εναν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της διακόσμησης παίζει το διαθέσιμο budget που θα έχει στα χέρια του ο interior designer. Με αυτό θα προσπαθήσει να καλύψει όλες τις αισθητικές και πρακτικές ανάγκες του σπιτιού. Αν είναι μεγάλο, τότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για εκείνον. Αν όμως είναι είναι μικρό, η διακόσμηση γίνεται πρόκληση, που σίγουρα όμως έχει ενδιαφέρον για εκείνον γιατί θα κληθεί να βρει πράγματα στην αγορά με μικρό κόστος που θα πρέπει να καλύψουν τις ανάγκες του σπιτιού. Οι διακοσμητές επιμένουν ότι δεν αξίζει να δαπανούμε πολλά χρήματα για συγκεκριμένα πράγματα μέσα στο σπίτι. Στην αγορά υπάρχουν πολλές και αξιόλογες επιλογές με μικρό κόστος που μπορούν κάλλιστα να μας καλύψουν. Για ποια πράγματα οι διακοσμητές δαπανούν λίγα χρήματα;

1) Χαλάκια: Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων υποστηρίζουν ότι στην αγορά μπορούμε να βρούμε αμέτρητες επιλογές που δεν θα μας κοστίσουν. Υπάρχουν χαλάκια σε τιμές που δεν συμφέρουν την τσέπη μας. Γιατί λοιπόν να δώσουμε αρκετά χρήματα για κάτι που θα αντικαταστήσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα;

2) Μαξιλάρια και ριχτάρια: Η αγορά βρίθει οικονομικών επιλογών. Οι διακοσμητές είναι ειδικοί στο να εντοπίζουν στην αγορά αυτό που μας χρειάζεται σε μικρό κόστος. Μεγάλες εταιρείες προσφέρουν επιλογές σε πραγματικά οικονομικές τιμές που μας συμφέρουν.

3) Σκαμπό: Η αγορά έχει επιλογές που μπορούν να καλύψουν εύκολα αυτή την διακοσμητική ανάγκη του σπιτιού. Είναι μια μικρή λεπτομέρεια στο χώρο που μπορεί να καλυφθεί με πολύ οικονομικές επιλογές.

4) Accent table (το πολύ μικρό τραπεζάκι στο σαλόνι): Όταν κάποιος μπαίνει για πρώτη φορά στο σαλόνι μας συνήθως παρατηρεί την καναπέ και το coffee table. Το accent table (το τραπεζάκι που μοιάζει με κομοδίνο) δεν έχει τόση μεγάλη σημασία. Στην αγορά μπορούμε να βρούμε πολλές επιλογές που καλύπτουν αυτή την διακοσμητική ανάγκη.

5) Ποτήρια: Οι διακοσμητές υποστηρίζουν ότι δεν αξίζει να δαπανήσουμε αρκετά χρήματα για κάτι που μπορεί να σπάσει σε μια στιγμή. Πολύ οικονομικά ποτήρια μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά.

Φωτογραφίες: Unsplash